Jouw volledige bedrijfsvoorraad in onze digitale showrooms?

Met je bedrijfsvoorraad in de digitale showrooms van Dé Financial Lease Concurrent heb je als autobedrijf of autogroothandel de allerbeste kans op een supersnelle en succesvolle verkoop en dat tegen een uitstekende prijs. Zonder dat jij er ook maar iets voor hoeft te doen!

Dé Financial Lease Concurrent neemt je al het werk uit handen. Geen tijdrovend gedoe meer, geen vage kopers in de showroom en proefritjes die niet uitkomen, geen rompslomp rond betaling en overschrijving. En vooral: geen verkoopprijs waar je eigenlijk toch niet zo tevreden over bent…

Maak gebruik van de uitstekende naam die Dé Financial Lease Concurrent heeft. Wij vinden alleen het allerbeste goed genoeg voor onze aangesloten autobedrijven en autogroothandelarensmiley.

Het werkt heel simpel

Dé Financial Lease Concurrent zet haar beste online autoverkopers in voor een succesvolle verkoop. Je bedrijfsvoorraad wordt uitstekend online gepresenteerd in ons financiële netwerk. Dit geeft jou de allerbeste kans op de verkoopprijs die jij met ons hebt afgesproken. Daarnaast adverteren wij jou bedrijfsvoorraad ook nog eens op 30 financiële autowebsites!

Auto’s van alle merken vanaf bouwjaar 2012 zijn van harte welkom in onze digitale winkels. Samen met jou bepalen we de verkoopprijs. Je bedrijfsvoorraad plaats je gratis op ons financiële netwerk. De samenwerking welke wij met jou hebben is op basis van no cure no pay!

Voertuig aanmeld- en beheersystemen

Hexon » Doorlinken voorraad
 

Meld je aan en word ook succesvol businesspartner

Wij bieden autobedrijven en intermediairs de mogelijkheid om deel te nemen aan ons succesvolle online B2B-concept. Als businesspartner ga je met ons een unieke samenwerking aan. Wij zorgen ervoor dat je meer omzet behaald dankzij onze unieke mogelijkheden en tools.

Als businesspartner ontvang jij de juiste online tools om jouw klanten een financiering en/of financial lease aan te bieden. Wij nemen ook direct de aanvragen voor deze financieringen en/of financial lease in behandeling. Dit proces verloopt geheel geautomatiseerd. Wij geven jou en je klanten een optimale dienstverlening waarbij snelheid, acceptatie en service doorslaggevend is voor jouw succes.

 Bekijk de mogelijkheden!

Wij zijn bereikbaar op: 0541 - 571 690