Renault Kangoo Financial Lease Deals - Financial Lease Concurrent

Renault Kangoo bestelauto leasen zonder cijfers? Wilt u de laagste rente en betaalbare maandtermijnen? Renault Kangoo, misschien is de naam van dit type bedrijfswagen wel een afgeleide van de kangaroo? Deze nette en mooi ogende bestelauto van Renault heeft geen buidel maar u kunt er zware objecten mee vervoeren als geen enkele andere bedrijfswagen! En hij is nog wendbaar ook. De Renault Kangoo grijs kenteken auto kunt u voordelig en snel zakelijk leasen bij Financial Lease Concurrent. Heeft u er ééntje gezien op onze website of op Marktplaats, Autotrack of andere autosite? Vraag dan direct Renault Kangoo lease zakelijk offerte aan. Versneld aflossen mag en dat is boetevrij!

Benieuwd naar ons Renault Kangoo financial lease aanbod? Kies benzine, diesel of een elektrische Kangoo als het gaat om de brandstof keuze. Of uit een Renault Kangoo l1h1 of l2h1. Lees meer over Renault Kangoo lease occasions »

Renault Kangoo 1.5 dCi 75 Energy Comfort | Airco | Zijschuifdeur rechts |
Financial
Leasen vanaf

€ 153,- p/m
Renault Kangoo Z.E. 100% Electrisch Airco/Navi Incl. Accu 03-2017
Financial
Leasen vanaf

€ 196,- p/m
Renault Kangoo 1.5DCi Koelwagen met nachtkoeling koel/vries -20 Prijs Excl.BTW
Financial
Leasen vanaf

€ 365,- p/m
Renault Kangoo 1.5 dCi L1H1 Euro6 Airco | Trekhaak | Cruisecontrol | Navigatie Parkeersensoren
Financial
Leasen vanaf

€ 180,- p/m
Renault Kangoo 1.5 dCi 110 PK EURO6 Energy Luxe Maxi Navigatie systeem/trekhaak/cruise control
Financial
Leasen vanaf

€ 195,- p/m
Renault Kangoo 1.5 dCi 90 PK Energy Comfort Airco Navigatie
Financial
Leasen vanaf

€ 177,- p/m
Renault Kangoo Z.E. Inclusief accu
Financial
Leasen vanaf

€ 199,- p/m

2018

6053 km

Electrisch

Automaat

Renault Kangoo 1.5 dCi | Automaat | Euro 6 | R-Link | Cruise | PDC | Schuifdeur | A/C
Financial
Leasen vanaf

€ 226,- p/m
Renault Kangoo dCi 80 Comfort - All seasonbanden
Financial
Leasen vanaf

€ 199,- p/m

2021

43972 km

Diesel

Handgeschakeld

Renault Kangoo 1.5 dCi 110PK EURO6 Energy Comfort Cruise control/r-link/navigatie systeem
Financial
Leasen vanaf

€ 186,- p/m
Renault Kangoo RENAULT KANGOO 1.5 dci energy
Financial
Leasen vanaf

€ 145,- p/m

2018

154220 km

Diesel

Handgeschakeld

Renault Kangoo Z.E. Airco 33 kWh (Incl. Accu)
Financial
Leasen vanaf

€ 191,- p/m
Renault Kangoo 1.5 dCi 90 PK *1E EIG.* | AIRCO | CRUISE | CAMERA | BLUETOOTH
Financial
Leasen vanaf

€ 157,- p/m
Renault Kangoo **1.5 dCi | L1H1 | Euro 6 | Cruise | Navigatie | R-Link | A/C**
Financial
Leasen vanaf

€ 177,- p/m
Renault Kangoo 1.5 Blue dCi 95 Work Edition Airco, Bluetooth, Cruise, PDC, DAB, Elektr. Pakket
Financial
Leasen vanaf

€ 207,- p/m
Renault Kangoo 1.5 Blue dCi 95 Work Edition | Trekhaak | Parkeersensoren | Airco
Financial
Leasen vanaf

€ 190,- p/m
Renault Kangoo E-Tech Extra Open Sesame 22 kW
Financial
Leasen vanaf

€ 566,- p/m
Renault Kangoo Z.E. Addax Motors MT-15 N1 100% Elektrische bedrijfswagen CityTruck 04-2022
Financial
Leasen vanaf

€ 223,- p/m
Renault Kangoo Z.E. INCL. ACCU / KOOP ACCU - AUTOMAAT ELEKTRISCH
Financial
Leasen vanaf

€ 223,- p/m

Renault Kangoo lease

De Renault Kangoo lease auto is een heel praktische en ruime bestelwagen. U kunt hem voor allerlei zaken gebruiken. In feite is het een stationwagon met een verhoogd dak. Hij is handig als bestelauto, maar hij is ook te gebruiken als gezinsauto. Sinds eind jaren 90 zijn er drie generaties uitgebracht. De laatste generatie werd in 2021 gelanceerd.

Renault Kangoo bestel: praktische bedrijfsauto

Met de Renault Kangoo lease auto koopt u een heel praktische bedrijfsauto die uitblinkt in eenvoud. Verwacht ook zeker geen sportieve prestaties. Wat u wel kunt verwachten is een heel handige bestelauto waarin u veel spullen kunt vervoeren.

De Renault Kangoo financial lease modellen van de derde generatie hebben minimaal 775 liter laadruimte. Afhankelijk van de gekozen configuratie van de stoelen kan deze ruimte oplopen tot maximaal 3.500 liter. Er is namelijk een Renault Kangoo lease uitvoering met zeven zitplaatsen of een met een volledig lege achterbak. Alle inzittenden hebben voldoende hoofd- en beenruimte.

Er zijn enorm veel uitvoeringen van de Renault Kangoo lease auto geproduceerd. Zo zijn er naast uitvoeringen met traditionele deuren ook modellen die achterin zijn voorzien van schuifdeuren en achterop een klep of deuren die zijwaarts openen.

Er zijn diverse type aanduidingen zoals de Kangoo Family of de Kangoo Express. U kunt uit deze namen direct afleiden wat de belangrijkste doelgroep voor het model is. De verschillende Renault Kangoo lease modellen die in de basis netjes zijn afgewerkt, hebben verschillende uitrustingsniveaus van heel eenvoudig tot comfortabel.

Het instapmodel, de Edition one, heeft bijvoorbeeld elektrisch verstelbare buitenspiegels, parkeerhulp en een in delen neerklapbare achterbank. De iets luxer uitgevoerde Renault Kangoo Intens heeft als extra’s onder meer een multimedia systeem, een 12V-aansluiting, en getinte zij- en achterruiten.

Benzine-, diesel of volledig elektrisch

In eerste instantie werd de Renault Kangoo financial lease auto alleen met een benzinemotor geleverd. Vanaf de tweede generatie, is de Kangoo tevens verkrijgbaar als dieseluitvoering. Het vermogen van deze motoren varieert van 68 tot en met 115 pk.

Vanaf de derde generatie Renault Kangoo lease auto's die in 2021 werd gelanceerd, zijn er twee benzine- en drie dieseluitvoeringen leverbaar.

De benzinemotor is verkrijgbaar als 1.3 liter motor met turbo die 100 of 130 pk aan vermogen levert. De eerstgenoemde is er alleen met handmatige versnellingsbak, de 130 pk variant is optioneel met een automatische versnellingsbak verkrijgbaar.

De dieselmotor is verkrijgbaar als handgeschakelde Renault Kangoo dCi 75, Renault Kangoo dCi 95 en Renault Kangoo dCi 115 die respectievelijk 75, 95 en 115 pk leveren.

Bovendien is er een volledig elektrische uitvoering van een Renault Kangoo. Deze is uitgeroepen tot bestelauto van het jaar 2023. De accu van deze uitvoering heeft een capaciteit van 45 kWh en de elektromotor levert een vermogen van 120 pk. Deze Renault Kangoo financial lease auto heeft afhankelijk van de omstandigheden een actieradius van zo’n 300 kilometer (WLTP). Als u een Renault Kangoo lease occasion bij een openbaar laadstation oplaadt, heeft u binnen een half uur weer tot 170 kilometer actieradius erbij.

Renault Kangoo offerte aanvragen »

Renault Kangoo bestelwagen: financial lease, operational lease of shortlease

Financial Lease Concurrent biedt geen Renault Kangoo operational lease of shortlease aan. Wij helpen u graag aan de voordeligste Renault Kangoo financial lease-offerte.


Contactformulier

Uitgebreid zoeken
Wij zijn bereikbaar op: 0541 - 571 690