Kia e-Soul Lease Deals - Financial Lease Concurrent

Elektrische Kia e-Soul leasen? Lease uw Kia e-Soul occasion bij Financial Lease Concurrent. Lees meer over Kia e-Soul lease en uitvoeringen »

Kia e-Soul EV EXECUTIVELINE 27KWH | Navi | Camera | PDC |
Financial
Leasen vanaf

€ 311,- p/m
Kia e-Soul EV EXECUTIVELINE Automaat | Clima | Navi | Camera | Accu garantie t/m 16-09-2023
Financial
Leasen vanaf

€ 316,- p/m

Kia e-Soul lease

De Kia e-Soul lease auto werd voor het eerst in 2009 aan het publiek getoond. Dit was in de VS, waar de occasion uitgroeide tot een van de meest populaire Kia modellen. De compacte MPV - SUV met een markante vormgeving, werd in ons land nooit echt succesvol. In 2014 verdwijnt het model dan ook. In 2015 keert het model weer terug, maar dan als volledig elektrisch model. De Kia Soul EV lease auto heeft hetzelfde opvallende design als zijn voorganger, maar is wel helemaal opnieuw ontworpen.

Kia e-Soul: twee generaties

De eerste generatie ging dus door het leven als de Soul EV. Op de tweedehands automarkt, kunt u een redelijk aanbod vinden in diverse Kia e-Soul lease occasion uitvoeringen.

De Kia Soul EV is in feite een mix van een compacte SUV en MPV. De auto heeft een fijne hoge instap. Van binnen is de auto verrassend ruim. Er is ruimte voor vijf inzittenden. De bagageruimte is met 280 liter niet zo heel groot. De achterbank is echter inklapbaar, waardoor de bagageruimte is te vergroten tot maximaal 891 liter.

In ons land was het instapmodel de Executive Line. Deze was standaard al rijkelijk uitgerust met opties zoals climate control, navigatie, LED verlichting en een audiosysteem. In de iets luxere Executive Plus Line krijgt u onder meer een panoramadak en lederen bekleding als extra.

De tweede generatie Kia e-Soul lease auto's die in 2019 op de markt kwam, heeft nagenoeg dezelfde afmetingen als zijn voorganger. Ook de opvallende vormgeving is gebleven, maar wel met iets meer moderne afgeronde vormen. Daarnaast kreeg ook het interieur van de Kia e-Soul lease auto's een opfrisbeurt.

Vanaf dat moment wordt het model e-Soul genoemd. De Comfort Line is het instapmodel, daarna volgen de iets rijker uitgeruste Dynamic Line en Dynamic Plus Line.

De e-Soul is niet het best verkopende Kia model. Dit ligt zeker niet aan de kwaliteit. Het is een prima gezinsauto voor mensen die wat anders willen dan de standaard.

Verschillende accupacks

De eerste generatie van de Kia Soul EV had een elektromotor met een vermogen van 110 pk. De prestaties waren heel behoorlijk. Het accupack van 27 kWh was wel een enigszins beperkende factor. De actieradius van deze uitvoering was, onder de meest gunstige omstandigheden, slechts 212 kilometer. In 2018 kwam hier een 30 kWh accupakket voor in de plaats waarmee de actieradius iets groter werd.

De tweede generatie is, wat het accupakket betreft, veel beter uitgerust. De elektromotor levert 204 pk. Veel belangrijker is het nieuwe accupakket van 63 kWh. De actieradius van deze Kia e-Soul lease uitvoering is 452 kilometer (WLTP).

Dit maakt de auto ook voor de langere autoritten geschikt. In 2020 komt er overigens ook nog een uitvoering met een 39 kWh accupakket. Deze is een stuk lichter en heeft een kleinere actieradius, maar voldoet in het stadsverkeer en korte afstanden echter prima.


Leaseofferte aanvragen »

Uitgebreid zoeken
Wij zijn bereikbaar op: 0541 - 571 690