Kia Sorento Lease Deals - Financial Lease Concurrent

Kia Sorento financieren met financial lease? Als u op zoek bent naar een grote wagen die u indruk maakt op uw klanten en tegelijkertijd ruimte biedt voor uw onderneming, is de Kia Sorento de ideale keuze. Zowel startende als ervaren ZZP'ers en MKB ondernemers kunnen bij ons terecht voor financial lease. Bovendien zijn wij de goedkoopste leaseaanbieder. Vergelijk onze leasetarieven met die van onze concurrenten en ontdek de voordelen. Wilt u de Kia Sorento privé financieren? Vraag dan snel onze aantrekkelijke financiering aan. 

Kia Sorento leasen? U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen van de Kia Sorento, zoals de 2.2 CRDI (2015-2020), de nieuwere 1.6 T-GDi Hybrid of de 1.6 T-GDi Plug-in Hybrid (2020 tot heden). Lees meer over Kia Sorento lease en uitvoeringen »

Kia Sorento lease

De Kia Sorento lease auto is al jarenlang het vlaggenschip van Kia. De grote SUV is inmiddels alweer aan de vierde generatie toe. Kia heeft de ambitie om de concurrentie aan te gaan met de premium SUV’s uit Duitsland. De huidige generatie lease occasions zijn ook verkrijgbaar als full hybride en plug-in hybride uitvoering. Hiermee hopen de Koreanen hun ambities waar te kunnen maken. Een Kia Sorento lease auto is in ieder geval een uiterst betrouwbare en comfortabele vijf- of zevenzitter. Ideaal voor als u met het hele gezin op stap wilt gaan.

Kia Sorento: Vvrschillende uitvoeringen

Als u op zoek gaat naar een tweedehands Kia Sorento lease auto, kunt u diverse modellen en uitvoeringen tegenkomen. De occasion heeft in de loop der jaren een grote verandering ondergaan, voor wat betreft het design.

De huidige Kia Sorento lease occasion is een forse auto met een lengte van 4,81 meter. Hij heeft een hoogte van 1,70 meter en is 1,90 meter breed. De Kia Sorento lease auto is daarmee bijna 30 centimeter langer dan zijn kleinere broer, de Kia Sportage.

Een Kia Sorento financial lease occasion is als vijf- en zevenzitter verkrijgbaar. De eerstgenoemde heeft minimaal 898 liter aan bagageruimte, de zevenzitter moeten het met zo’n 90 liter minder doen. Door alle zitplaatsen neer te klappen, creëert u afhankelijk van de uitvoering en aandrijflijn, een laadvloer van zo’n 2 kuub.

Het exterieur van de huidige generatie Kia Sorento lease occasions is stoer en heeft de looks van een Amerikaanse SUV. Het interieur is ruim, netjes afgewerkt en van alle gemakken voorzien.

Een nieuwe of Kia Sorento lease occasion heeft een digitaal dashboard. Daarop aansluitend bevindt zich het grote scherm van het infotainmentsysteem. Heel prettig is dat de bediening voor de klimaatregeling via standaard knoppen gebeurd. Op het middenconsole bevindt zich een draaiknop voor de versnellingsbak en een voor de selectie van de rijmodus. Afhankelijk van de uitvoering heeft een neiuwe of Kia Sorento tweedehands lease auto stoffen of lederen bekleding en stoelverwarming.

Diesel of hybride

Oorspronkelijk werd een Kia Sorento occasion lease auto geleverd met krachtige benzine- en dieselmotoren. Kijken we naar de huidige generatie, dan is er alleen nog een diesel-, full hybride en plug-in hybride uitvoering.

De diesel is een 2.2 liter CRDI-viercilinder met 200 pk. Standaard heeft deze een achttraps automaat en voorwielaandrijving. Vierwielaandrijving is een optie.

De full hybrid uitvoering van een Kia Sorento lease auto koppelt een 1.6 liter TGI-viercilinder benzinemotor met 180 pk aan een 60 pk elektromotor. Het systeemvermogen bedraagt 230 pk en de auto is voorzien van een zestraps automaat.

De Kia Sorento plug-in hybride maakt gebruikt van dezelfde 1.6 TGI-benzinemotor. De elektromotor is echter een 91 pk sterke motor. Het systeemvermogen van deze uitvoering is 265 pk. De accu heeft een capaciteit van 13,8 kWh. U kunt hier 54 kilometer (WLTP) volledig elektrisch mee rijden. De plug-in hybride is voorzien van vierwielaandrijving en een zestraps automaat.

Kia Sorento zakelijk lease

Bent u klaar om de Kia Sorento zakelijk te leasen? Onze financial lease biedt veel voordelen, zoals een laagste rente, verschillende looptijden (van 12 tot 72 maanden) en de mogelijkheid om snel en boetevrij aflossen. Ook kunt u bij ons de Kia Sorento financieren zonder jaarcijfers aan te leveren. Bekijk onze Kia Sorente lease deals en ontdek het fiscale voordeel.

Bovendien kunt u binnen een week financieren en rijden dankzij onze snelle levertijd. Kies uit verschillende uitvoeringen, waaronder de 2.2 CRDI, 1.6 T-GDi Hybrid of 1.6 T-GDi Plug-in Hybrid. Lease nu de Kia Sorento met onze voordelige zakelijke en particuliere financiële oplossingen.


Leaseofferte aanvragen »

Uitgebreid zoeken
Wij zijn bereikbaar op: 0541 - 571 690