Kia Sportage Financial Lease Deals - Financial Lease Concurrent

De Kia Sportage is het beste te omschrijven als een enigszins sportieve maar vooral uit de kluiten gewassen wagen waarin je nog steeds comfortabel zit, zelfs wanneer je op onverharde wegen rijdt. Jij bent als ondernemer er vast wel van op de hoogte dat de kosten voor zakelijke autofinancieringen gedeeltelijk fiscaal aftrekbaar zijn. Maar wist je ook dat je bij Financial Lease Concurrent voor deze auto het voordeligste leaset? Vraag direct financial lease aan. Kan je bij ons niet leasen, dan slaag je nergens. Privé financieren of leasen doe je met ons Private Lease Betaalplan. Vraag hem aan via onze website! Lease zakelijk een Kia Sportage bij Financial Lease Concurrent. Boetevrij aflossen is mogelijk. Lees meer over Kia Sportage lease en uitvoeringen »

Kia Sportage 1.6 T-GDI 177 PK GT-Line First Edition CAMERA LEER LED NAVI CRUISE ECC 19 INCH
Financial
Leasen vanaf

€ 338,- p/m
Kia Sportage 1.6 GDI DynamicLine
Financial
Leasen vanaf

€ 312,- p/m

2017

100151 km

Benzine

Handgeschakeld

Kia Sportage 1.6 T-GDi Hybrid DynamicLine NAVIGATIE / CAMERA
Financial
Leasen vanaf

€ 494,- p/m
Kia Sportage 1.6 GDI First Edition | Airco | Cruise | 17" LM | Camera | Navi | Trekhaak |
Financial
Leasen vanaf

€ 352,- p/m
Kia Sportage 1.6 T-GDI GT-Line 177PK, Pano dak, Trekhaak,
Financial
Leasen vanaf

€ 506,- p/m
Kia Sportage 1.6 GDI Dreamteam *1ste Eigenaar*Leer*Navigatie*
Financial
Leasen vanaf

€ 317,- p/m
Kia Sportage 1.6 GDI DynamicLine / Leer / Navigatie
Financial
Leasen vanaf

€ 280,- p/m
Kia Sportage 1.6 GDI DynamicLine | Navi | Airco | 17" LM | Camera | PDC |
Financial
Leasen vanaf

€ 319,- p/m
Kia Sportage 1.6 GDI ComfortLine Navigator Nav | ECC | Camera
Financial
Leasen vanaf

€ 313,- p/m
Kia Sportage 1.6 T-GDi Plug-in Hybrid DynamicPlusLine
Financial
Leasen vanaf

€ 536,- p/m
Kia Sportage 1.6 GDI First Edition | navigatie | allseasons
Financial
Leasen vanaf

€ 296,- p/m
Kia Sportage 1.6 GDI 132 pk!! NL-Auto Navi / Camera / Trekhaak / Cruise / Lm velg
Financial
Leasen vanaf

€ 372,- p/m
Kia Sportage 1.6 GDI First Edition navi/camera airco/ecc nieuw model
Financial
Leasen vanaf

€ 288,- p/m
Kia Sportage 1.6 GDI DynamicLine Nieuw Mod.
Financial
Leasen vanaf

€ 271,- p/m

2018

51588 km

Benzine

Handgeschakeld

Kia Sportage 1.6 T-GDI 4WD GT-L.
Financial
Leasen vanaf

€ 447,- p/m

2018

53357 km

Benzine

Automaat

Kia Sportage 2.0 CRD GT Line Panodak Leer Camera Navi Zondag a.s. open!
Financial
Leasen vanaf

€ 371,- p/m

Kia Sportage lease

De Kia Sportage is al bijna 30 jaar een veel geziene verschijning op de Nederlandse wegen. Sinds de introductie in 1994 heeft de occasion een complete metamorfose ondergaan. In die jaren groeide hij uit van een relatief eenvoudige SUV tot een zeer complete en comfortabele occasion waarin het je nergens aan zal ontbreken. Inmiddels zijn we bij de vijfde generatie aangeland die gebruikt maakt van moderne hybride aandrijflijnen. Het is bovenal een fijne en betrouwbare gezinsauto waar je jaren mee vooruit kunt.

Kia Sportage: Vijf generaties

Zoals gezegd heeft Kia inmiddels vijf generaties van de Sportage op de markt gezet. De eerste generatie was niet bepaald een succes te noemen. Deze auto voldeed niet aan de eisen die wij hier aan dergelijke occasions stellen.

In 2004 verschijnt de tweede generatie. Deze is zowel technisch al commercieel al een hele verbetering. De derde en vierde generatie, uit respectievelijk 2010 en 2016, bevatten nog meer verbeteringen. Van deze generaties is het occasion aanbod ook het grootst.

De vijfde en tevens huidige generatie stamt uit 2022. De auto is getransformeerd tot een volwassen, ruime en comfortabele SUV. Er zijn verschillende uitrustingsniveau. De basisuitvoering is de Dynamic Line. De meest luxe is de GT-Plus Line.

Afhankelijk van de gekozen variant krijgt u onder andere 18 inch lichtmetalen velgen, een infotainmentsysteem, een achteruitrijcamera, lederen bekleding, een glazen schuif-kantel dak en diverse rij- en veiligheidsassistenten.

Benzine, diesel of hybride

Tot en met de vierde generatie, was de Kia Sportage verkrijgbaar als benzine- of diesel variant. De modellen uit de eerste generaties waren niet bepaald zuinige 2.0 liter motoren. Het overgrote deel daarvan is uitgevoerd met een handgeschakelde versnellingsbak.

Na verloopt van tijd worden de motoren steeds zuiniger. De nieuwere motoren zijn 1.6 liter benzine of 1.7 liter dieselmotoren, veelal met een handgeschakelde versnellingsbak. Een automaat of vierwielaandrijving was optioneel verkrijgbaar.

De vijfde generatie is alleen verkrijgbaar als hybride of plug-in hybride uitvoering.

De instapversie van de Sportage is voorzien van een 1.6 liter turbomotor met een vermogen van 150 pk. Dit is een zogenaamde mild-hybride uitvoering waarbij de benzinemotor ondersteuning krijgt van een elektromotor. Je kan hiermee niet volledig elektrisch rijden.

Dit kan wel, hetzij beperkt, met de Sportage 1.6 T-GDI Hybride. De benzinemotor van deze aandrijflijn heeft 180 pk en deze wordt ondersteund door een 60 pk sterke elektromotor. Het gezamenlijk systeemvermogen is 230 pk. De aandrijflijn wordt gecombineerd met een zestraps automaat.

Tot slot is er dan ook nog de plug-in hybride. Dezelfde benzinemotor wordt daarbij ondersteund door een elektromotor met 91 pk. Het gezamenlijk systeemvermogen is 265 pk. De accucapaciteit bedraagt 13,8 kWh. Afhankelijk van de omstandigheden kun je hiermee zo’n 70 kilometer volledig elektrisch rijden.

Uitgebreid zoeken
Wij zijn bereikbaar op: 0541 - 571 690