Smart Forfour Lease Deals - Financial Lease Concurrent

Smart Forfour leasen tegen het goedkoopste financial lease tarief en boetevrij aflossen? Direct profiteren als onderneemster of ondernemer! Vul het aanvraagformulier in of bekijk eerst onze voorraad met Smart Forfour lease occasions! Lees meer over Smart ForFour financial lease occasions »

Smart Forfour EQ Prime 18kWh € 2.000,- Subsidie Zeer Compleet!
Financial
Leasen vanaf

€ 238,- p/m
Smart Forfour smart forfour 1.0 Business Solution Automaat | Cruise Control | inc BTW |
Financial
Leasen vanaf

€ 188,- p/m
Smart Forfour smart forfour EQ BRABUS Style
Financial
Leasen vanaf

€ 238,- p/m

Smart ForFour lease

Bent jij op zoek naar een compacte stadsauto? Kijkt u dan eens naar de Smart ForFour lease auto. Deze vierpersoons auto uit het populaire A-segment met uiterst compacte afmetingen kwam al in 2004 op de markt. De eerste generatie die was gebaseerd op de Mitsubishi Colt, werd na vier jaar alweer van de markt gehaald.  In 2014 werd de Smart ForFour lease auto weer opnieuw uitgebracht. Dit is echter gebaseerd op de Renault Twingo.

Frisse stadsauto

De Smart ForFour lease auto is in feite het grotere broertje van de Smart ForTwo. Kijken we naar de modellen van de tweede generatie, zien we duidelijk dat deze zijn gebaseerd op de eerste generatie. Wel zijn ze iets korter en hoger dan hun voorgangers.

Net als bij de Smart ForTwo is ook bij dit model de motor achterin geplaatst. Hierdoor is de draaicirkel een stuk kleiner dan die van zijn voorganger. Dit maakt het tot een ideale auto voor het drukke stadsverkeer. Een parkeerplekje vinden zal ook maar zelden een probleem opleveren. De auto heeft vier zitplaatsen waarmee het dus ook een prima kleine gezinsauto is. De bagageruimte is daarbij wel enigszins beperkt.

Verschillende uitvoeringen

Jij herkent een Smart ForFour lease auto aan de vrij grote grille en ruitvormige koplampen. Er zijn verschillende uitvoeringen die oplopen in luxe.

In de loop der tijd zijn er diverse motoren toegepast. In de tweede generatie Smart ForFour lease auto's wordt gebruik gemaakt gemaakt van een driecilinder benzinemotor met een inhoud van 1.0 liter. Daarnaast is er ook een 0.9 liter motor met turbo verkrijgbaar.

De modellen vanaf 2015 hebben een nog zuinigere 1.0 liter motor die 61 pk aan vermogen levert. Dankzij een startstop systeem waarmee alle modellen zijn uitgerust, stoot een Smart ForFour lease auto minder CO2 uit. Standaard is de Smart Forfour voorzien van een handgeschakelde vijfversnellingsbak maar hij is tevens als automaat leverbaar.

Een Smart ForFour lease auto is een zuinige auto. De modellen van de eerste generatie verbruiken ongeveer 5,8 liter brandstof per 100 kilometer. De tweede generatie is met een verbruik van 1 op 25 nog een stukje zuiniger.

Volledig elektrisch

Smart kwam in 2016 met een volledig elektrisch model op de markt. Jij herkent dit model direct aan de naam Smart ForFour EQ in witte letters aan de voor en achterzijde van de auto.

In deze uitvoering is de toerenteller vervangen door een vermogensmeter. De actieradius van ongeveer 130 kilometer is niet heel indrukwekkend maar voor korte afstanden en het stadsverkeer is het prima. Nieuw is de Smart ForFour lease auto sinds 2019 alleen nog maar als volledig elektrisch model leverbaar.

Lease- en financieringsvormen voor een Smart ForFour

Financial Lease Concurrent biedt de volgende leasevormen aan voor deze auto: Smart ForFour financial lease zakelijk met slottermijn, Smart ForFour occasion lease zakelijk, Smart ForFour financial lease particulier met slottermijn. Geld lenen voor een nieuwe of tweedehands Smart ForFour regel jij via Financial Lease Concurrent. En dat tegen de laagste Smart ForFour prijs per maand!

Uitgebreid zoeken
Wij zijn bereikbaar op: 0541 - 571 690