Leasevormen | Dé Financial Lease Concurrent legt het uit!

Er zijn op de markt verschillende soorten leasevormen. Dé Financial Lease Concurrent geeft je daarom transparant advies over alle leasevormen. Wij vinden het belangrijk dat jij de juiste informatie ontvangt over het leasen van een auto en welk voor- en nadelen er aan zitten.

Financial Lease

Je kan als ondernemer met dank aan Financial lease direct over een nieuwe leaseauto beschikken, waarmee je fiscaal gezien voordelig rijdt én zonder dat de investering ten koste gaat van je liquiditeit. Zelf bepaal je de looptijd en heb je deels de controle over de hoogte van de leasetermijnen. Zo kan je een slotsom instellen en/of een aanbetaling doen. Financial lease sluit je het goedkoopste af bij Dé Financial Lease Concurrent. Wij accepteren ook ondernemers zonder jaarcijfers.

Private Lease Betaalplan

Ontvang je een kilometervergoeding van je werkgever? Dan is ons Private Lease Betaalplan een uitstekende leasevorm waarmee je de leasekosten uitsmeert over de gebruiksperiode. Het Private Lease Betaalplan is ook geschikt voor degenen die wel in een nieuwe of gebruikte willen rijden maar onvoldoende spaargeld achter de hand hebben om de gehele investering zelf te financieren. Ook is Private lease geschikt voor ondernemers. Vraag je Private lease aan bij Dé Financial Lease Concurrent, dan stemmen we het betaalplan af op je financiële situatie. Je betaalt vaste, lage maandtermijnen. Kies eventueel voor een slottermijn.

ZZP Lease

ZZP lease is zakelijke autolease voor zelfstandig ondernemers zonder personeel. ZZP lease kan je bij Dé Financial Lease Concurrent tegen de laagste maandtermijnen en prima tarieven afsluiten. Met deze leasevorm word je meteen economisch eigenaar van de auto en mag je deze activeren op de bedrijfsbalans. Fiscaal gezien is dit gunstig, aangezien hiermee de winst van je onderneming wordt gedrukt. ZZP lease wordt ook wel gewoon Financial Lease genoemd. Startende ondernemers kunnen met ZZP lease een auto leasen zonder jaarcijfers.

MKB Lease

Met MKB lease heb je als ondernemer in het Midden- en kleinbedrijf de mogelijkheid je wagenpark flink uit te breiden, zonder dat je daarvoor een grote investering hoeft te doen. Daarbij is MKB lease nog aantrekkelijker voor ondernemers indien zij het bij ons afsluiten. Want wij zijn de goedkoopste auto leasemaatschappij van Nederland. Waar het op neerkomt is dat de MKB leasemaatschappij de financiering regelt waarmee vervolgens de investering kan worden gedaan. In maximaal 60 leasetermijnen betaal je de financiering weer terug.

Occasion Leasen

Occasion lease is een leasevorm waarmee je een gebruikte auto kunt leasen. Deze leasevorm is geschikt voor zowel ZZP'ers als MKB'ers. Alle occasions van Dé Financial Lease Concurrent zijn geheel nagekeken en van topkwaliteit. Het voordeel van Occasion lease is dat je direct op je leasekosten bespaard. Uiteraard kan je ook kiezen voor een kortere looptijd. Daarnaast ben je al tijdens de looptijd economisch eigenaar, wat vele fiscale voordelen oplevert. Voor het financieren van één van onze occasions heb je geen bedrijfskapitaal nodig.

Bedrijfswagen Leasen

Bij Dé Financial Lease Concurrent heb je als (startende) ondernemer de mogelijkheid een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen te leasen met onze Bedrijfswagen lease. Wij zorgen ervoor dat je een voordelige financiering kunt afsluiten waarmee je vervolgens een bedrijfswagen aanschaft. Samen met ons maak je daarvoor nog een aantal afspraken, bijvoorbeeld over het aantal leasetermijnen die je nodig hebt om de financiering af te lossen en of je een slotsom wenst op te nemen in het leasecontract. Onze Bedrijfswagen lease is de goedkoopste van Nederland.

Starters Lease

Starters lease is een unieke leasevorm voor ondernemers die onlangs een onderneming zijn gestart en elders geen autolease kunnen afsluiten. Bij ons is elke ondernemer welkom, dus ook startende ondernemers. Onze concurrenten verstrekken géén zakelijke autolease aan ondernemers die geen jaarcijfers kunnen aantonen. Bij Dé Financial Lease Concurrent kan je wél leasen zonder jaarcijfers. En je betaalt voor deze unieke service niks extra's. Benieuwd naar alle leasemogelijkheden? Vraag advies aan een van onze leaseadviseurs of vraag direct een Starters lease offerte aan.

Financial lease (bedrijfs) auto berekenen

Wat kost het leasen van een nieuwe auto u? Maak gebruik van onze Financial Lease Calculator en u krijgt een indicatie van de maandelijkse kosten. De kosten zijn afhankelijk van de waarde van de nieuwe auto, de looptijd, het slottermijn (optioneel) en een eventuele aanbetaling.

Financial Lease Aanvragen

Financial Lease Zakelijk Aanvragen
Financial Lease Startende Ondernemer
Financial Lease Zonder Cijfers
Financial Lease Privé Aanvragen

Door te leasen bij 'Financial Lease Concurrent' betaalt u gegarandeerd de aller-laagste Financial Lease maandtermijnen en ontvangt u de voordeligste Financial Lease Aanbieding van Nederland. Bereken op onze website wat een auto leasen u kost en vraag direct een Financial Lease Offerte aan. Vergelijk onze lease-offerte gerust met die van andere aanbieders.

 Lease Budget Berekenen »

Hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je vragen? Wij helpen je graag verder!

 
Wij zijn bereikbaar op: 0541 - 571 690