Mitsubishi Kopen: Tweedehands En Occasions

Een Mitsubishi kopen? Tweedehands en als occasion een goede keuze voor degelijke kwaliteit. Mitsubishi occasions staan bekend om de goede duurzaamheid, in combinatie met verschillende innovatieve technieken. Bovendien hoeven de auto’s niet duur te zijn, zelfs niet als u zoekt naar een groter model. Het merk uit Japan heeft in Nederland een behoorlijke markt voor zich weten te winnen, iets waar het al tientallen jaren op kan vertrouwen.

Eigenlijk heet het automerk Mitsubishi Motors Corporation en maakt het onderdeel uit van de Mitsubishi Group. Dat is een groot Japans bedrijf, dat veel meer doet dan het bouwen van auto’s. Het deel van het bedrijf dat auto’s bouwt is goed voor circa 1 miljoen stuks per jaar, waarvan het grootste deel de wereld over gaat naar Nederland, de rest van Europa en andere landen verder bij ons vandaan.

De geschiedenis van Mitsubishi gaat terug tot in 1970, waarmee het een relatief jong merk is. Toch is men erin geslaagd om vanaf het begin goede zaken te doen in Nederland. Het aantal beschikbare modellen is bij het merk niet zo groot, waardoor de keuze voor een tweedehands Mitsubishi er voor de meeste mensen een stukje makkelijker op wordt.

Geschiedenis van Mitsubishi

De geschiedenis van Mitsubishi begint eigenlijk al veel eerder, in 1917. Toen werd de Mitsubishi Model A gepresenteerd. Het was de eerste auto in Japan die in serie werd gebouwd. De auto was gebaseerd op de Fiat Tipo 3 en bleek een dure keuze ten opzichte van vergelijkbare auto’s in Europa en de Verenigde Staten. Uiteindelijk werden er tot 1921 slechts 22 exemplaren van gebouwd, waardoor het niet bepaald een succes was.

In de jaren ’60 van de vorige eeuw deed de Japanse economie het goed, iets waar ook Mitsubishi van wist te profiteren. Het automerk kreeg ineens veel toekomst, bijvoorbeeld dankzij de lancering van de Mitsubishi 500 als compacte sedan en de Mitsubishi Minica als een dwergauto met 4 zitplaatsen. Ook de eerste Colt en Galant werden gelanceerd, auto’s die we vandaag de dag ook als tweedehands auto en occasion nog veel zien op de weg.

Inmiddels heeft Nissan Motors een groot belang in Mitsubishi, waardoor de beide merken intensief samenwerken. Mitsubishi kwam in de problemen toen bleek dat de verbruikscijfers van de auto’s niet altijd klopten. Het ziet er voor het merk nu weer beter uit. Bovendien blijken de occasions en tweedehands modellen nog altijd goed betrouwbaar, waardoor de kans groot is dat we die nog lange tijd op de weg zullen zien. 

Spacestar, ASX, Outlander en meer

Mitsubishi heeft een aantal populaire modellen, zowel nieuw als gebruikt. Occasions en tweedehands auto’s van het merk vallen over het algemeen goed in de smaak. Zowel zakelijk als privé, om daar veel kilometers mee te kunnen maken. U kunt op die manier onder andere de:

  • Mitsubishi Space Star kopen
    De Mitsubishi is een van de populairste modellen van het merk. Het is een compact model, dat van binnen toch behoorlijk veel ruimte te bieden heeft. De auto is door de jaren heen wat veranderd en lijkt nu het meest op een ruime hatchback. De auto is daardoor zowel privé als zakelijk goed geschikt om er veel kilometers mee te maken.
  • Mitsubishi ASX kopen
    De Mitsubishi ASX is een maatje groter. Het is een heel duidelijke crossover, die hoger op de poten staat. Dat komt de ruimte binnen ten goede en zorgt er ook aan de buitenkant voor dat de auto indruk weet te maken. Occcasions en tweedehands auto’s van dit model zijn populair bij veel autokopers.
  • Mitsubishi Outlander kopen
    Een Mitsubishi Outlander kopen? Het was lange tijd een populaire zakelijke keuze, omdat de auto weinig bijtelling kende. De regels zijn inmiddels strenger geworden, maar er zijn daardoor wel veel occasions en tweedehands auto’s van dit model beschikbaar. Het maakt het een voordelige keuze, zowel zakelijk als privé.

Meer modellen van Mitsubishi

Naast de genoemde modellen kunt u een aantal andere occasions en tweedehands auto’s van Mitsubishi kopen. Het gaat dan bijvoorbeeld om de Eclipse Cross. Die cross-over is compact vormgegeven, waardoor die goed geschikt is voor op de Nederlandse wegen. Een ander populair model van het merk is de L200. Die biedt vooral zakelijk meer mogelijkheden, omdat het gaat om een ruime pick-up.

Op die manier heeft Mitsubishi met de verschillende modellen zowel voor zakelijke rijders als privé-gebruikers veel te bieden. Vergelijk de beschikbare modellen als occasion of tweedehands auto en bekijk ook de modellen die op dit moment niet meer in productie zijn. 

Mitsubishi leasen: privé en zakelijk

Een Mitsubishi kopen en op zoek naar een voordelige tweedehands auto of een occasion? Denk dan ook eens aan financial lease. Het biedt de mogelijkheid om meteen in de auto weg te rijden, zonder dat u daarvoor meteen het volledige bedrag moet betalen. In plaats daarvan betaalt u per maand voor de auto, in de periode dat u daar gebruik van maakt.

Zakelijk biedt dat de mogelijkheid om de auto gewoon op de balans te zetten, in tegenstelling tot bij operational lease. Dat betekent dat u gebruik kunt maken van de renteaftrek en investeringsaftrek, net als een paar andere fiscale voordelen. 

Onze specialisten vertellen u graag meer over financial lease voor een tweedehands Mitsubishi of een occasion. Op die manier spreidt u de kosten over de periode waarin u daar gebruik van maakt. U hoeft de auto niet in één keer af te rekenen, terwijl u daar wel meteen in weg kunt rijden. 

Welke Mitsubishi lease wilt u online aanvragen en afsluiten?

Financial lease (bedrijfs) auto berekenen

Wat kost het leasen van een nieuwe auto u? Maak gebruik van onze Financial Lease Calculator en u krijgt een indicatie van de maandelijkse kosten. De kosten zijn afhankelijk van de waarde van de nieuwe auto, de looptijd, het slottermijn (optioneel) en een eventuele aanbetaling.

Financial Lease Aanvragen

Financial Lease Zakelijk Aanvragen
Financial Lease Startende Ondernemer
Financial Lease Zonder Cijfers
Financial Lease Privé Aanvragen

Door te leasen bij 'Financial Lease Concurrent' betaalt u gegarandeerd de aller-laagste Financial Lease maandtermijnen en ontvangt u de voordeligste Financial Lease Aanbieding van Nederland. Bereken op onze website wat een auto leasen u kost en vraag direct een Financial Lease Offerte aan. Vergelijk onze lease-offerte gerust met die van andere aanbieders.

 Lease Budget Berekenen »

Hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je vragen? Wij helpen je graag verder!

 
Wij zijn bereikbaar op: 0541 - 571 690