Financial Lease Concurrent

Dé Financial Lease Concurrent is de goedkoopste leasemaatschappij van Nederland. Misschien ben je daarom nieuwsgierig geworden naar ons en waarvoor we staan. Wij zijn dé Financial Leasespecialist voor ondernemers in Nederland. Maar niet alleen zijn we specialist op het gebied van Financial Lease, ook garanderen we al onze klanten de laagste leasetermijnen van Nederland. Al onze zakelijke klanten worden van begin tot eind door ons bijgestaan. Tijdens de leaseperiode kan jij dus altijd op ons rekenen. Omdat we samenwerken met veel grote auto leasemaatschappijen hebben we vele duizenden auto's direct tot onze beschikking en deze voorraad wordt dagelijks door ons bijgewerkt. Ondernemers kunnen kiezen voor nieuwe personenauto's en bedrijfswagens maar ook voor occasions. Al onze occasions zijn in topstaat en kunnen nog vele jaren mee. Ideaal voor startende ZZP'ers en MKB'ers dus!

Mogelijk gemaakt door Het Financieringshuis

Dé Financial Lease Concurrent valt onder het moederconcern Het Financieringshuis. Het Financieringshuis beschikt over de nodige vergunningen zoals die van de AFM en is aangesloten bij het Kifid. Wil je een particuliere financiering aangaan voor de aanschaf van een auto dan zal de adviseur van Het Financieringshuis je benaderen en je wensen bespreken.

Zakelijke lease valt buiten het toezicht van de AFM maar we zullen je Financial Lease aanvraag hetzelfde behandelen als een privé autofinanciering.

Financial lease of Private lease zonder zorgen!

Dé Financial Lease Concurrent is mogelijk gemaakt door Het Financieringshuis te Oldenzaal. Het Financieringshuis beschikt over een inschrijving bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12011010. Alle financiële adviezen met betrekking tot de particuliere klant vallen onder de adviesverantwoordelijkheid van Het Financieringshuis.

Leasen zonder jaarcijfers?

Dé Financial Lease Concurrent is niet alleen de goedkoopste aanbieder van Financial Lease, ook zijn wij specialist voor ondernemers en kunnen we je hierin vaak beter van dienst zijn dan veel van onze concurrenten. Zo hoeven startende ondernemers bij ons geen jaarcijfers te overleggen om toch in aanmerking te komen voor een leasecontract. En dat is bij vrijwel al onze concurrenten wél verplicht.

Wij beschouwen onze klanten niet alleen als klanten maar ook als collega-ondernemers. Vanuit dat perspectief zetten we net dat ene stapje extra voor jou. Zo kunnen we elkaar helpen, toch? Ben je benieuwd wat zoal mogelijk is in jouw situatie? Heb je vragen? Schroom niet en neem in dat geval direct contact met ons op!

ZZP Auto Leasen

Bekijk het ZZP lease aanbod voor startende ondernemers, ZZP'ers én MKB'ers.

 
Wij zijn bereikbaar op: 0541 - 571 690