Toyota Kopen: Tweedehands En Occasions

Een Toyota kopen? Een uitstekende keuze, als tweedehands of occasion. Jong gebruikte auto’s voor een scherpe prijs. Beschikbaar als Toyota hybrid tweedehands of met een zuinige verbrandingsmotor. Het zijn op die manier auto’s voor bewuste bestuurders, terwijl dat de mooie ontwerpen en de afstanden die u ermee kunt rijden niet in de weg zit. De fabrikant behoort tot de grootsten ter wereld. Zowel in Nederland als in andere delen van Europa en de rest van de wereld zijn de auto’s populair, niet in de laatste plaats vanwege de goede degelijkheid.

De geschiedenis van Toyota gaat terug tot in 1937, waarmee het niet een van de oudste autobouwers is. Dat neemt niet weg dat het merk toch een rijke historie heeft. Vandaag de dag bouwt het merk zo’n 10 miljoen voertuigen per jaar. De kans is wat dat betreft groot dat u eerder een Toyota heeft gereden of dat u iemand kent met een occasion of een tweedehands auto van dit merk.

U heeft binnen de tweedehands Toyota’s de keuze uit een aantal verschillende modellen. De Aygo is lekker klein en compact, net als de Yaris die al een maatje groter is. Met de Auris kiest u voor een groter model. En ontdek de rest van het aanbod modellen, zodat u de Toyota occasion’s en tweedehands auto’s op uw gemak met elkaar kunt vergelijken. Om te kopen of te leasen, op basis van financial lease waarmee u zelf de vrijheid houdt om een garage en verzekering te kiezen. Ontdek de rijke geschiedenis van het merk, de verschillende modellen en de diverse mogelijkheden om een Toyota tweedehands te kopen.

Geschiedenis van Toyota

Toyota is opgericht door Sakichi Toyoda. Hij vond aan het eind van de 19e eeuw een weefmachine uit die automatisch stopte als de draad brak. Niet direct het begin voor een van de grootste automerken dat u zou denken, maar toch is het zo allemaal begonnen. De Japanse ondernemer maakte het mogelijk om efficiënt met machines om te gaan, waardoor de fabriek snel uit kon breiden. De zoon van de ondernemer wist geld bij elkaar te brengen om in de fabriek te investeren. Het werd op die manier mogelijk om auto’s te gaan bouwen, waarvan duidelijk was geworden dat die de toekomst zouden hebben.

Het eerste model van Toyota was de AA, die de meeste mensen nu niet meer kennen. Tijdens de productie van dat model werd ook de naam van het bedrijf aangepast naar de huidige. Het bedrijf stelde zich het doel om de beste auto’s van de wereld te gaan bouwen. Daarvoor werd het Toyota Production System ingevoerd, een belangrijk kwaliteitscontrolesysteem. Daardoor zijn auto’s van Toyota al snel bekend komen te staan om hun goede betrouwbaarheid. Dat is nog altijd het geval, waardoor de auto’s vaak jaren meegaan en er veel occasions en tweedehands modellen beschikbaar zijn.

Het merk was een van de eersten met een hybride auto. Het ging om de Prius, die goed heeft verkocht en nog altijd veel te zien is op de weg. Inmiddels hebben veel meer van de modellen een hybride uitvoering gekregen, waardoor het mogelijk is om (gedeeltelijk) elektrisch te rijden. Wereldwijd is Toyota goed voor zo’n 5 procent van alle verkochte auto’s. Sinds 2007 is het merk de grootste ter wereld. Men mikt op een marktaandeel van 15 procent, waardoor de kans groot is dat er de komende jaren nog veel meer Toyota’s bij gaan komen op de weg.

Aygo, Auris, Auris en meer

Een Toyota kopen en benieuwd naar de populaire modellen die er beschikbaar zijn? Een tweedehands of occasion is er in verschillende uitvoeringen. Van heel klein en compact tot de grotere modellen en zelfs SUV’s. Ontdek bijvoorbeeld de kleine Aygo voor in de stad, net als de Yaris. Die is er ook als een hybride, net als de Auris en de andere modellen van het merk.

  • Toyota Aygo kopen
    Een Toyota Aygo kopen? Zowel nieuw als tweedehands een voordelige keuze. Een compacte en fijne auto voor in de stad. Uitermate wendbaar, maar met de betrouwbaarheid waar het merk om bekend staat. Beschikbaar in zwart, wit, grijs en diverse meer opvallende kleuren. Een leuke verschijning en fijne kleine auto die het in Nederland goed doet.
  • Toyota Yaris kopen
    De Toyota Yaris is een maatje groter, maar nog altijd lekker sportief en wendbaar. De auto is er met 3 of met 5 deuren, voor de uitvoering waar u naar op zoek bent. Er zijn diverse occasions beschikbaar, voor een jong gebruikte auto voor een scherpe prijs. Ontdek de diverse kleuren en luxe of goedkopere uitvoeringen.
  • Toyota Auris kopen
    Op zoek naar een ruime Toyota, zonder daarvoor een hoge prijs te betalen? De Toyota Auris biedt het beste van twee werelden. Tweedehands en als occasion goed beschikbaar, dankzij de populariteit van dit model. Beschikbaar met een verbrandingsmotor en als hybride, om op een meer milieubewuste manier te kunnen rijden.

Meer modellen van Toyota

Daarnaast heeft u binnen de tweedehands auto’s en occasions van Toyota natuurlijk de keuze uit diverse andere modellen. De Yaris is er bijvoorbeeld ook als een GRMN Limited Edition. Het is een sportieve variant van het model, zoals de Auris Touring Sports een stationwagen is op basis van het populaire model als hatchback. Het zijn stuk voor stuk populaire auto’s, dankzij de betrouwbaarheid, vormgeving en scherpe prijzen.

Ruimere modellen van Toyota zijn bijvoorbeeld de Corolla, de C-HR als een compacte cross-over en natuurlijk de Prius. Die is er als Prius+ en als Prius Plug-in Hybrid, in de uitvoering waarmee het model groot is geworden. Stuk voor stuk degelijke keuzes om een tweedehands Toyota te rijden. Goed van kwaliteit, uitstekend betaalbaar en beschikbaar in diverse uitvoeringen en de kleur waar u naar op zoek bent.

De echt grote modellen van Toyota zijn bijvoorbeeld de Mirai als eerste brandstofcelauto, de Avensis, de RAV4 en natuurlijk de Land Cruiser. De zakelijke keuzes zijn bijvoorbeeld de Hilux, de Proace Compact, Proace en Proace Verso. Op die manier heeft u de keuze uit een breed aanbod modellen. Beschikbaar als tweedehands auto en occasion, zowel in een hybrid-versie als met een verbrandingsmotor. 

Toyota leasen: privé en zakelijk

Een Toyota kopen, maar daar liever niet in één keer het volledige bedrag voor betalen? Geen probleem, het is mogelijk om gebruik te maken van lease. Kies voor privé lease of zakelijke financial lease. In de beide gevallen kunt u de auto meteen meenemen, om daar vervolgens per maand een vast bedrag voor te betalen.

Met financial lease voor een Toyota betaalt u een vast laag bedrag per maand. Daarnaast heeft u de vrijheid om zelf een goedkope autoverzekering af te sluiten en een garage te kiezen voor reparaties en onderhoud. U zit niet vast aan een leasecontract met de leasemaatschappij. Dankzij financial lease spreidt u de kosten voor de tweedehands Toyota of occasion die u wilt kopen, maar houdt u verder alle voordelen van het eigendom.

Financial lease voor een Toyota is zowel particulier als zakelijk beschikbaar. Kies een hybrid-hybrid-model of een auto met een verbrandingsmotor uit. Maak een keuze uit de verschillende occasions van Toyota of geef aan waar u specifiek naar op zoek bent bij dit merk. Op die manier kunt u de auto financieren, zodat u daar niet meteen uw spaargeld aan heeft te besteden. En gaat het om een zakelijke aanschaf? Het voorkomt dat u uw volledige werkkapitaal op ziet gaan aan de nieuwe auto of de uitbreiding van het wagenpark. In plaats daarvan kunt u de auto gebruiken om meer omzet te genereren, waarmee u de auto financiert.

Meer weten over financial lease voor een Toyota of op zoek naar een bepaalde occasion of tweedehands auto? We helpen u er graag meer op weg. We vertellen u graag meer over de verschillende modellen, kunnen gericht voor u op zoek en een heldere offerte uitbrengen. Ontdek waar u aan toe bent en wat er mogelijk is. Een Toyota kopen en daarvoor op zoek naar financial lease voor een occasion? Wij horen graag van u.

Welke Toyota lease wilt u online aanvragen en afsluiten?

Toyota StartersLease  Toyota Leasen Zonder Jaarcijfers  Toyota Financial Lease  Toyota Bedrijfswagen Lease

Financial lease (bedrijfs) auto berekenen

Wat kost het leasen van een nieuwe auto u? Maak gebruik van onze Financial Lease Calculator en u krijgt een indicatie van de maandelijkse kosten. De kosten zijn afhankelijk van de waarde van de nieuwe auto, de looptijd, het slottermijn (optioneel) en een eventuele aanbetaling.

Financial Lease Aanvragen

Financial Lease Zakelijk Aanvragen
Financial Lease Startende Ondernemer
Financial Lease Zonder Cijfers
Financial Lease Privé Aanvragen

Door te leasen bij 'Financial Lease Concurrent' betaalt u gegarandeerd de aller-laagste Financial Lease maandtermijnen en ontvangt u de voordeligste Financial Lease Aanbieding van Nederland. Bereken op onze website wat een auto leasen u kost en vraag direct een Financial Lease Offerte aan. Vergelijk onze lease-offerte gerust met die van andere aanbieders.

 Lease Budget Berekenen »

Hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je vragen? Wij helpen je graag verder!

 
Wij zijn bereikbaar op: 0541 - 571 690