Dacia Dokker Lease ZZP En MKB: Boetevrij Aflossen

Een Dacia Dokker bus kopen? Het is de betaalbare bestelauto van Dacia, die ondanks z’n compacte ontwerp toch ontzettend veel ruimte te bieden heeft. Deze tweedehands bedrijfsauto zit op een complete manier in elkaar, bijvoorbeeld dankzij de opbergruimte en binnenruimte die er uitgebreid beschikbaar is.

Bovendien is een 2de hands Dokker Van van Dacia een stoere verschijning op de bouwplaats en in het straatbeeld, waarmee u als ZZP-er of MKB-organisatie goed voor de dag kunt komen. Dat stoere element komt niet alleen door de goede betrouwbaarheid van het model, maar ook door de krachtige uitrusting waar u op kunt rekenen.

Dacia Dokker dCi 90 Solid - Airco - Bluetooth carkit
Financial
Leasen vanaf

€ 177,- p/m
Dacia Dokker 1.5BluedCi Navigatie Airco Euro 6!
Financial
Leasen vanaf

€ 143,- p/m

2020

124817 km

Diesel

Handgeschakeld

Dacia Dokker 1.5 dCi 90 Koel-Vries wagen Dag en Nachtkoeling
Financial
Leasen vanaf

€ 267,- p/m

Zakelijk een Dacia Dokker bedrijfswagen leasen

Bent u op zoek naar een Dacia Dokker 1.5 dCi, airco, trekhaak, cruise control of andere uitvoering cq. opties? Selecteer het bouwjaar van uw gewenste Dacia Dokker busje, type uw zoekopdracht in en klik vervolgens op "Toon resultaten". 

Afmetingen van de Dacia Dokker bedrijfsauto

Benieuwd naar de afmetingen van de Dacia Dokker Van, omdat u die als nieuwe auto of als occasion op het oog heeft? Zowel nieuw als tweedehands heeft u de beschikking over 1,85 meter hoogte en 1,75 meter breedte. Het model heeft een wielbasis van 2,81 meter en een totale lengte van 4,36 meter.

Dankzij de zijschuifdeuren van de Dacia Dokker bestelauto kunt u makkelijk bij al uw spullen komen en die op een heel efficiënte manier inladen. Alles is goed toegankelijk, terwijl u het toch op een degelijke manier kunt opbergen om er veilig mee naar de klant te rijden.

De laadruimte is beschikbaar met gedeeltelijke of volledige bekleding, zodat u daarin plaats kunt maken voor alle belangrijke spullen en materialen die u wilt meenemen. Bovendien zijn er handige bevestigingspunten beschikbaar. Dankzij de 8 punten van de Dacia Dokker bus op de laadvloer kunt u de lading stevig vastzetten. Handig, om te voorkomen dat er iets gaat schuiven op het moment dat u onderweg bent.

Benieuwd naar de beschikbare extra's die u kunt verwachten in een nieuwe Dacia Dokker busje of in een occasion? U kunt rekenen op goede bescherming van de inzittenden, zowel dankzij de passieve als de actieve veiligheidssystemen die er beschikbaar zijn. Daarnaast kunt u rekenen op een aantal rijhulpsystemen, die voorkomen dat de bestelauto onbestuurbaar wordt op het moment dat de weg tot uitdagingen leidt.

Beschikbare extra's

Er is cruisecontrol beschikbaar, net als een snelheidsbegrenzer voor deze bus van Dacia. Daarnaast zorgen de frontairbags ervoor dat u de auto veilig kunt rijden, ook als u anderen meeneemt om de klus samen te klaren.

Dacia Dokker bus leasen

Wilt u een gebruikte Dacia Dokker kopen? Ondanks de scherpe prijs is dat een flinke uitgave. Veel ZZP-ers en MKB-organisaties kiezen in plaats daarvan voor Dacia Dokker financial lease. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij laten u graag zien hoe koop en lease zich tot elkaar verhouden, zowel voor een nieuwe Dacia Dokker Van als voor een tweedehands of een occasion.

De Dacia Dokker Van leasen voor een vast bedrag per maand? Vind de auto die u zoekt en ontvang een vrijblijvende offerte op maat. En heeft u andere vragen over onze personenauto's en bedrijfswagens of de mogelijkheden van lease voor ZZP en MKB? Bel ons op telefoonnummer 0541 571690 of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.

Uitgebreid zoeken
Wij zijn bereikbaar op: 0541 - 571 690