Vind een auto om deze privé of zakelijk te leasen voor een vast bedrag per maand!

Financial Lease Nederland

Als (startende) eenmanszaak, ZZP of MKB-ondernemer heeft u een goede bedrijfswagen of auto nodig, maar de kosten van deze aanschaf kunnen fors zijn. Een bedrijfswagen of gebruikte auto kopen vergt een forse aanslag op uw eigen geld, en de kosten van operational lease zijn vaak buitensporig hoog te noemen. Dan heeft Financial Lease Concurrent mogelijkheden om zakelijk auto leasen goedkoop te laten zijn met haar financiële oplossing: financial lease. Deze financieringsvorm is een goedkope en voordelige oplossing voor de aanschaf van uw nieuwe of tweedehands bestelauto of occasion en kent vele voordelen.

Financial lease in Nederland eenvoudig geregeld

Financial lease is een financiële en zakelijke autofinanciering waarmee uw bedrijf een bestelwagen of occasion aanschaft. Kort gezegd: U zoekt een bedrijfsauto uit, en de financial leasemaatschappij in Nederland betaalt namens u de aanschafprijs (excl. de BTW) aan het dealer/autobedrijf. De financial lease aanvraag procedure is zeer eenvoudig te noemen...bij ons regelt u uw financial lease nl zonder cijfers en binnen 1 werkdag hebben wij een passende leaseofferte. "Financial Lease Concurrent" maakt het u als ondernemer gemakkelijk en overzichtelijk!

Financial lease samengevat

  • U bent de economisch eigenaar van de bestelwagen of auto
  • Mogelijkheid tot 100% financiering bedrijfswagen / auto (excl. Btw)
  • U kunt de betaalde rente aftrekken van de belasting
  • Financial lease termijnen staan gedurende de looptijd vast
  • Verlaag uw maandlast met inbouwen van een slottermijn
  • Snelle leaseprocedure (geen jaarcijfers, meestal geen aanbetaling of ondernemingsplan nodig)

Financial lease geen jaarcijfers nodig

Financial Lease Concurrent heeft geen jaarcijfers nodig voor de financial lease aanvraag. Ideaal voor de (startende) ZZP'er en MKB-ondernemer. Heeft u een negatieve BKR registratie op uw naam staan? Een financial lease nl aanvragen en u heeft een negatieve BKR codering? Dit is niet per definitie een afwijzing van de auto leasemaatschappij. Auto leasen en geen jaarcijfers? In de meeste situaties hebben wij ook geen aanbetaling nodig. Wij bekijken het graag voor u! Weten waar u aan toe bent? Vul dan direct het aanvraagformulier in.

Financial Lease Concurrent: zakelijke auto financier

Ons bedrijf biedt u een onafhankelijk advies op het gebied van financial lease. Wij zijn niet gebonden aan een bank of auto leasemaatschappij en werken samen met de volgende financial leasemaatschappijen: AutoCash Financial Lease, Hiltermann Lease, Auto Lease Company, Alpha Credit NederlandRibank en Findio voor Auto.

Wij zijn bereikbaar op: 0541 - 571 690