Lease informatie

 Wat is autolease

Wat is autolease en welke soorten lease zijn er zoal? Met autolease sluit je in feite een autolening af. Financial lease is geschikt voor ondernemers. 't Voordeel van deze leasevorm is dat je direct economisch eigenaar van de auto bent. Operational lease heeft overeenkomsten met privé lease terwijl Private lease vooral geschikt is voor werknemers en/of particulieren maar ook voor zelfstandig ondernemers. 

Wat is autolease »

 Leasevormen

Voordat je een auto leaset moet jij je een weg banen door het aanbod van verschillende leasevormen. De leasevormen Operational- en Privé lease raden we altijd af. Dit is niets anders dan het huren van een auto. Met onze Financial lease en Private Lease Betaalplan ben je echter wél eigenaar van de auto. Meer informatie? Klik dan op de onderstaande button. 

Welke leasevormen zijn er »

 Voordelen van leasen

Leasen heeft, afhankelijk van de gekozen leasevorm, veel en verschillende voordelen. Ervan uitgaande dat je kiest voor Financial lease zijn dit de voordelen: 1. Je hebt direct een auto tot je beschikking waarvan je eigenaar bent. 2. Rente- en investeringsaftrek. 3. Gelijke maandtermijnen. 4. BTW in één keer terug te vorderen. 5. Behoud van liquiditeit. 

Voordelen van financial lease »

 

 Lease verschillen

Zoek de leaseverschillen? Wij hebben alles al voor je uitgezocht! Met Financial lease en ons Private Lease Betaalplan ben je altijd direct eigenaar van de leaseauto. Terwijl je met Operational lease en Privé lease in feite gewoon huurt én nog duurder uit bent ook. Klik op de button voor meer informatie over de verschillen tussen leasevormen. 

Wat zijn de lease verschillen »

 Lease berekenen

Met de gratis leasecalculator van Dé Financial Lease Concurrent krijg je een indicatie van de kosten voor autolease. Je lease berekenen is eenvoudig. De hoogte van de maandtermijnen hangt af van o.a. de waarde van de auto, de looptijd van het leasecontract (aantal termijnen) en of je een slotsom invult of een aanbetaling doet.  

Bereken je leasetermijn »

 Lease aanvragen

Autolease aanvragen bij Dé Financial Lease Concurrent kan online. Je ontvangt zelfs binnen 24 uur al een leaseofferte op maat! Let op: Vul ons aanvraagformulier voor autolease zo volledig mogelijk en naar waarheid in. Eerst leaseadvies nodig? Telefoon: 0541 - 571 690 of stuur je vraag via WhatsApp: 06 - 572 46 043

Lease offerte aanvragen »

Wij zijn bereikbaar op: 0541 - 571 690