Operational/- Privé lease of Financial lease en Private Lease

De verschillen tussen Operational lease / Privé lease en Financial lease en Private lease zijn groot. Dé Financial Lease Concurrent is bepaald geen voorstander van de eerste 2 leasevormen. Want waar het op neerkomt is dat je gewoon een auto huurt en dat voor een langere periode. De leasemaatschappij neemt de kosten voor bijvoorbeeld de verzekering, onderhoud en reparaties op zich maar in ruil daarvoor betaal je de hoofdprijs. Met Financial lease en onze Private lease ben je echter wél economisch eigenaar van de auto. De financiering wordt door de leasemaatschappij voorgeschoten. Je betaalt de financiering in vaste maandelijkse termijnen terug.

Het gemak dient de mens. Daarom hebben we voor jou een schematisch overzicht gemaakt waarmee het in een oogopslag duidelijk is wat de verschillen zijn tussen de leasevormen.  

Hieronder zie je wat de verschillen zijn tussen Operational lease / privé lease versus Financial Lease en ons Private Lease Betaalplan!

 

Operational lease

Tijdelijk huren van een auto op basis van bruikleen

» Meer informatie hierover «

Private lease

Betaalplan voor particulieren én ondernemers

» Meer informatie hierover «

Financial lease

Zakelijke financiering/lease voor ondernemers

» Meer informatie hierover «

Auto is je eigendom
Inclusief onderhoud
Inclusief wegenbelasting
Inclusief verzekering
Onbeperkt kilometers rijden
Boetevrij aflossen mogelijk
Looptijd 72 maanden mogelijk
Aanbetaling mogelijk
Slottermijn verlaagt maandlast
Overwaarde na looptijd
Inruil mogelijk bij aanschaf
De auto is van jou

Conclusie

Wij van Dé Financial Lease Concurrent bieden de leasevorm Operational lease niet aan. Wat wij wel aanbieden is Financial lease. Deze leasevorm biedt ondernemers veel meer mogelijkheden en voordelen in vergelijking met Operational lease. Wij hopen jou dan ook te overtuigen hiervoor te kiezen. Ook bieden we een goede privéoplossing met onze Private Lease Betaalplan

Voor zelfstandig ondernemers en particulieren bieden we met onze Private Lease Betaalplan een goedkope leaseoplossing. Daarmee laat je een leaseauto naar keuze door ons privé financieren. Ons Private Lease Betaalplan gebruik je bijvoorbeeld wanneer je een kilometervergoeding van je werkgever ontvangt of wanneer je er voordeel uithaalt de investering niet op je bedrijfsbalans te plaatsen.

Ben je ZZP'er, MKB'er of misschien wel startende ondernemer en wil je zakelijk een auto leasen? Wij bieden je met onze Financial lease dan een passende leaseoplossing. Direct als het leasecontract ingaat ben je economisch eigenaar van de auto. En niet onbelangrijk: We zijn de aller-goedkoopste aanbieder van Financial lease in Nederland! 

 Helaas bieden wij hiervoor geen mogelijkhedenZoek een autoZoek een auto
Wij zijn bereikbaar op: 0541 - 571 690