BMW Kopen: Tweedehands En Occasions

Een BMW kopen? Ontdek tweedehands modellen en occasions van de hoogst mogelijke Duitse kwaliteit. Auto’s die bekend staan om hun geweldige rijgedrag. Met een perfecte wegligging, om jou als bestuurder uit te dagen zoveel mogelijk geweldige kilometers te rijden. Auto’s uit Duitsland, van een fabrikant die bovendien motoren bouwt. Een van de grote fabrikanten ter wereld, die opereert in het het premium-segment. Auto’s van de hoogst mogelijke kwaliteit, om het autorijden voor de bestuurder zo leuk mogelijk te maken.

Op zoek naar een BMW te koop, het liefst tweedehands om niet te veel kosten te maken? Na de eerste jaren zijn de grootste afschrijvingen achter de rug. Dat geldt voor ieder merk, maar scheelt vooral bij een premium-merk als BMW veel geld. Op die manier wordt een BMW tweedehands een stuk beter betaalbaar, zodat u de keuze heeft uit mooie occasions. Ga op zoek naar een van uw favoriete modellen of laat u verrassen door het brede aanbod dat er beschikbaar is.

BMW werd opgericht in 1913 en kent daarmee een rijke geschiedenis. Inmiddels werken er meer dan 130.000 mensen en heeft het bedrijf een omzet van bijna 100 miljard per jaar. Er rollen jaarlijks miljoenen auto’s van de band. Vooral in Duitsland, maar ook in Nederland is het merk ontzettend populair. Dat is gunstig, omdat er daardoor veel occasions en tweedehands modellen beschikbaar zijn. Van uitstekende bouwkwaliteit en goed voor jaren rijplezier, terwijl u daar dankzij financial lease op een voordelige manier gebruik van kunt maken.

Geschiedenis van BMW

BMW werd in 1912 opgericht, door Karl Rapp en Gustav Otto. Het duurde een jaar om de fabriek op te kunnen zetten, al werkten er in 1915 vervolgens al 370 medewerkers. Het bleek een aanzet tot een groot succes, dat uit heeft weten te monden in een van de grootste automerken ter wereld. Ondanks de eerdere oprichting gaat BMW zelf uit van 7 maart 1916, toen z’n juridische voorganger officieel het levenslicht zag. Het ging om de Bayerische Flugzeug Werke, wat goed aangeeft dat het bedrijf een historie heeft in de bouw van motoren voor vliegtuigen.

De bouw van motoren heeft vanaf het begin een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van het merk. Tijdens de eerste wereldoorlog lag er bijvoorbeeld een contract om V12-motoren te bouwen voor Oostenrijk-Hongarije. De ervaring die men in die jaren opdeed zorgde er in de decennia daarna voor dat het steeds beter lukte om geweldige auto’s te bouwen. Een BMW staat bekend om geweldig rijgedrag, niet in de laatste plaats door de perfecte afstelling van de motor. In combinatie met steeds vaker een automaat, waardoor de occasions en tweedehands auto’s van het merk zich heel comfortabel en eenvoudig laten besturen.

In 2014 wist het merk voor het eerst meer dan 2 miljoen auto’s in een jaar tijd te bouwen. Daarmee is BMW officieel toegetreden tot de grootste automerken ter wereld. Tot de BMW-groep behoort onder andere ook Mini, waarvan een deel in Nederland wordt geproduceerd. Mini’s staan net als de modellen van BMW bekend om het gebruik van uitstekende materialen. Gecombineerd met de goede afstelling leidt het tot fijn weggedrag, waar specialisten keer op keer enorm over te spreken zijn. Volgens haar eigen slogan ‘maakt BMW rijden geweldig’, iets waar veel liefhebbers van auto’s zich goed in kunnen vinden.

1 Serie, 2 Serie, 3 Serie en meer

BMW hanteert al decennialang een heel heldere benaming voor de verschillende modellen, gebaseerd op cijfers voor specifieke series. Op die manier is de 1 Serie van BMW het kleinste model. Lange tijd kwam vervolgens de 3 Serie, als populaire model voor Nederland. Door de jaren heen heeft men het gamma verder uitgebreid, om niches in de markt te vullen. Op die manier is er ook een 2 Serie bijgekomen. Die is bovendien beschikbaar als een Coupe, een Cabrio, een Active Tourer en een Grand Tourer. Het geeft goed aan hoeveel verschillende modellen van BMW er beschikbaar zijn, zodat u de keuze heeft uit tal van occasions en tweedehands auto’s. We zetten een paar populaire modellen op een rij:

  • BMW 1 Serie kopen
    De BMW 1 Serie is het kleinste model van het merk. Het kleinste model, maar daarmee bepaald geen kleine auto zoals u die van andere merken wellicht kent. Het is in alle opzichten een echte BMW, die zorgt voor het geweldige rijgedrag dat u daarvan mag verwachten. Beschikbaar als een 3-deurs en een 5-deurs, voor een meer compact en sportief of een ruimer model.
  • BMW 2 Serie kopen
    De BMW 2 Serie vult een niche, met een paar totaal verschillende uitvoeringen. De Coupé is het basismodel, met een Cabrio als zomerse variant daarop. Beiden sportieve auto’s met een compact ontwerp. Binnen de 2 Serie valt ook de Active Tourer van BMW, als compacte MPV. Het is een auto die zich heel duidelijk onderscheidt van de rest van het aanbod, net als de Gran Tourer die nog iets meer comfort te bieden heeft.
  • BMW 3 Serie kopen
    Een BMW 3 Serie kopen? Hét model waar het voor het merk om gaat. In de basis als een luxe sedan, voorzien van allerlei extra’s en natuurlijk met het perfecte rijgedrag. Een auto om in te willen sturen, dankzij de lichtvoetigheid en wendbaarheid. De auto is er bovendien als een 3 Serie Touring en een 3 Serie Gran Turismo. Het zijn auto’s met meer ruimte, maar op basis van dezelfde sportiviteit en beweeglijkheid als de sedan.

Meer modellen van BMW

Daarnaast heeft u bij BMW de keuze uit diverse andere series en modellen. De 4 Serie is bijvoorbeeld gebaseerd op z’n kleinere broertje, maar is een stuk sportiever. De auto’s zijn strakker gelijnd, terwijl er in de 4 Serie Gran Coupe meer dan voldoende ruimte beschikbaar is. De Cabrio is een mooie sportieve en luxe keuze, waardoor u met de occasions en tweedehands auto’s van het merk alle kanten op kunt. Voor luxe en comfort is er de 5 Serie Sedan, die er bovendien is als Touring voor meer ruimte om alles mee te kunnen nemen.

De 6 Serie Gran Turismo en de 7 Serie Sedan zijn luxe auto’s van BMW. Occasions en tweedehands auto’s zijn over het algemeen goed betaalbaar, op het moment dat ze een paar jaar oud zijn. Toch gaat het om relatief grote bedragen, vanwege de dure vanafprijzen voor nieuwe auto’s. Financial lease kan uitkomst bieden, net als bij een aantal andere bijzondere modellen van het merk. Het gaat dan bijvoorbeeld om de 8 Serie Coupe, een auto die u in Nederland waarschijnlijk niet zo snel tegen zal komen.

Meer gangbaar zijn de X-modellen van BMW. Zoekt u bijvoorbeeld naar een X1, een X2 of een X3? Het zijn de kleinere SUV’s van het merk. De meer compacte modellen, die tegelijkertijd veel ruimte, luxe en comfort te bieden hebben. Ontdek daarnaast de X5 en de X6 als luxe keuzes. Beschikbaar met financial lease, al hebben de tweedehands auto’s en occasions in deze categorie vaak nog een stevig prijskaartje.

Tenslotte heeft u bij BMW de keuze uit de Z4 Roadster, net als een aantal elektrische en hybride modellen. Helemaal elektrisch zijn de i3, de i8 Coupe en de i8 Roadster. Hybride modellen zijn er in de vorm van de 225xe Active Tourer, de 330e Sedan en 530e Sedan. De M2 Competition, M3 Sedan, M4 Coupe en M5 Sedan maken het aanbod als uitermate sportieve krachten compleet.

 

BMW leasen: privé en zakelijk

Een tweedehands BMW kopen en daarvoor op zoek naar scherpe aanbiedingen? Financial lease kan uitkomst bieden. U betaalt een vast bedrag voor een van de occasions die u graag wilt rijden. Het is daardoor niet nodig om in één keer het volledige bedrag over te maken, terwijl u er wel meteen in weg kunt rijden. Ervaar een mooie BMW uit het brede aanbod, waarvoor u vervolgens maandelijks betaalt.

U kunt zowel zakelijk als privé gebruik maken van financial lease. Zakelijk profiteert u van een aantal aantrekkelijke fiscale voordelen. De auto komt bij u op de balans te staan. Daardoor kunt u afschrijvingen doen en profiteren van zowel de renteaftrek als investeringsaftrek. En rijdt u de auto in privé? Dan kunt u zelf kiezen voor een goedkope autoverzekering en bepaalt u zelf bij welke garage u de auto in onderhoud brengt. Op die manier zit u niet vast aan uitgebreide contracten, terwijl u wel een van de BMW occasions kunt rijden op basis van een vast bedrag per maand.

Interesse in een tweedehands BMW uit een van de populaire series? Geef ons aan waar u naar op zoek bent of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. We geven u aan wat er mogelijk is op basis van financial lease(ook voor de startende ondernemer), zodat u het volledige bedrag niet meteen hoeft af te rekenen. U kunt een BMW kopen, waarbij u maandelijks betaalt voor de auto waar u meteen in weg kunt rijden en van kunt genieten.

Welke BMW lease wilt u online aanvragen en afsluiten?

BMW Financial Lease  BMW StartersLease  BMW Financiering

Financial lease (bedrijfs) auto berekenen

Wat kost het leasen van een nieuwe auto u? Maak gebruik van onze Financial Lease Calculator en u krijgt een indicatie van de maandelijkse kosten. De kosten zijn afhankelijk van de waarde van de nieuwe auto, de looptijd, het slottermijn (optioneel) en een eventuele aanbetaling.

Financial Lease Aanvragen

Financial Lease Zakelijk Aanvragen
Financial Lease Startende Ondernemer
Financial Lease Zonder Cijfers
Financial Lease Privé Aanvragen

Door te leasen bij 'Financial Lease Concurrent' betaalt u gegarandeerd de aller-laagste Financial Lease maandtermijnen en ontvangt u de voordeligste Financial Lease Aanbieding van Nederland. Bereken op onze website wat een auto leasen u kost en vraag direct een Financial Lease Offerte aan. Vergelijk onze lease-offerte gerust met die van andere aanbieders.

 Lease Budget Berekenen »

Hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je vragen? Wij helpen je graag verder!

 
Wij zijn bereikbaar op: 0541 - 571 690