Ex lease auto

Koop een ex lease auto en bespaar maandelijks veel geld op leasekosten. Bij het leasen van een gebruikte auto is het belangrijk dat de onderhouds- en schadehistorie bekend is. Alle ex lease auto's die door autobedrijven op Dé Financial Lease Concurrent worden aangeboden, zijn geheel nagekeken en kunnen nog vele jaren mee! Uiteraard kan je in plaats van leasen ook een ex lease auto kopen. 

Ex lease auto kopen

Ex lease auto's van Dé Financial Lease Concurrent zijn personenauto's of bedrijfswagens van de eerste eigenaar. Nu moet je weten dat de grootste afschrijving bij nieuwe auto's plaatsvindt in de eerste drie jaren. Een gebruikte leaseauto is daarom veel goedkoper in aanschaf. Je kunt deze leasen maar er ook voor kiezen om een ex lease auto te kopen. Het aankoopbedrag kan je  financieren met een persoonlijke lening. Je bent direct eigenaar van het voertuig en lost de lening af volgens een vast schema. De maandtermijnen blijven gelijk tijdens de looptijd en de rente staat vast. Je kunt ook een ex lease auto kopen met één van onze leasevormen. 

Financial Lease Privé  Financial Lease Zakelijk  StartersLease Budget Check  Lease Zelf Samenstellen

Ex lease auto leasen

Veel ex lease auto's worden opnieuw ter lease aangeboden. Dit zijn meestal nog jonge occasions die in een perfecte staat zijn. Het leasen van gebruikte voertuigen bij Dé Financial Lease Concurrent is extra goedkoop. Niet alleen zijn deze wagens extra voordelig geprijsd, óók kan je daarvoor een extra goedkope financiering afsluiten. Wij vergelijken vele tientallen leasemaatschappijen voor jou! Zodoende weet je zeker dat je niet teveel geld uitgeeft. Heb je een ex lease auto gevonden die je graag wilt leasen? Vraag dan occasion lease aan via deze website. Occasion lease is geschikt voor alle ondernemers en particulieren. Dus ook voor startende ondernemers zonder jaarcijfers. Elke maand betaal je een vast bedrag aan rente en aflossing. Ondertussen ben je al wel eigenaar van de auto. In feite koop je dus gewoon een ex lease personenauto of bedrijfswagen. 

Ex lease auto occasion

  • Jonge occasions zijn veel goedkoper in aanschaf.
  • Deze voertuigen hebben een uitgebreide onderhoudsbeurt gehad en eventueel zijn onderdelen vervangen. 
  • Een ex lease auto occasion kan je financieren met financial lease, private lease of met een persoonlijke lening.
  • Vergelijk de tarieven van tientallen leasemaatschappijen met elkaar op Dé Financial Lease Concurrent én bespaar maandelijks veel geld!

Bedrijfsauto leasen

Naast het leasen van een ex lease personenauto bieden autobedrijven die zich bij ons hebben aangesloten ook vele bedrijfsauto's ter lease aan. Een ex bedrijfsauto leasen is met name voor startende ondernemers financieel erg aantrekkelijk. Je behoud je werkkapitaal zodat je kan blijven ondernemen. Het leasen van een bedrijfsauto occasion kan ook diverse fiscale voordelen opleveren. 

Ex lease auto leasen bij Dé Financial Lease Concurrent

Financial Lease Zakelijk  Financial Lease Privé  Leasen Zonder Jaarcijfers  Leasen Zonder Aanbetaling  Financial Lease Btw Meefinancieren  Leasen Met Of Zonder Slottermijn  StartersLease Budget Check 

Ex Lease Auto's op autosites
Staat je gewenste Ex Lease Auto niet op onze site? Kijk dan op Marktplaats.nl, Autowereld.nl, Autotrack.nl, Handelsprijzen.nl, Autoscout24.nl, Nederlandmobiel.nl, Autotrader.nl, Autokopen.nl, Autodealers.nl, Zoekjebedrijfswagen.nl, Gaspedaal.nl of op een dealersite, kopieer de link van de gewenste occasion en vul het aanvraagformulier in op onze site. Leaseofferte binnen 1 werkdag.

Financial lease (bedrijfs) auto berekenen

Wat kost het leasen van een nieuwe auto u? Maak gebruik van onze Financial Lease Calculator en u krijgt een indicatie van de maandelijkse kosten. De kosten zijn afhankelijk van de waarde van de nieuwe auto, de looptijd, het slottermijn (optioneel) en een eventuele aanbetaling.

Financial Lease Aanvragen

Financial Lease Zakelijk Aanvragen
Financial Lease Startende Ondernemer
Financial Lease Zonder Cijfers
Financial Lease Privé Aanvragen

Door te leasen bij 'Financial Lease Concurrent' betaalt u gegarandeerd de aller-laagste Financial Lease maandtermijnen en ontvangt u de voordeligste Financial Lease Aanbieding van Nederland. Bereken op onze website wat een auto leasen u kost en vraag direct een Financial Lease Offerte aan. Vergelijk onze lease-offerte gerust met die van andere aanbieders.

 Lease Budget Berekenen »

Wij zijn bereikbaar op: 0541 - 571 690