Vind een auto om deze privé of zakelijk te leasen voor een vast bedrag per maand!

Alpha Credit Lease: Boetevrij Aflossen En De Laagste Leaserente

Alpha Credit Nederland, gevestigd te Bunnik, verstrekt autofinancieringen aan ondernemers en aan de particuliere klant. Dankzij deze (zakelijke) financiering kan de particuliere klant hun motor of auto financieren. De (startende) ZZP'er of MKB'er kan gebruik maken van Alha Credit financial lease voor de aanschaf (bedrijfs) auto's. Alpha Credit Nederland is onderdeel van Alfam, en Alfam is een 100% dochter van de ABN AMRO.

Wilt u Alpha Credit financial lease aanvragen als ondernemer? Vul het Alpha Credit lease aanvraagformulier in en ontvang binnen 24 uur - 1 werkdag antwoord!

Alpha Credit financial lease

Financial lease van Alpha Credit: wilt u als (startende) ZZP'er of MKB'er investeren in een bedrijfswagen zonder uw liquiditeitspositie aan te tasten? Dan is financial lease van Alpha Credit Nederland een uitstekende oplossing. Met financial lease van Alpha Credit financiert u uw zakelijke auto op een aantrekkelijke en verantwoordelijke wijze.

Alpha Credit Nederland: kenmerken financial lease

  • Financieren tot max. 100% van aanschafbedrag bedrijfsauto (exclusief BTW)
  • Lagere maandlast dankzij slottermijn
  • Vanaf begin economisch eigenaar bedrijfswagen
  • Financial lease rente staat vast gedurende looptijd
  • Vast laag maandtermijn

Vanaf het begin bent u economisch eigenaar

U kunt als ondernemer direct gebruikmaken van afschrijvingsmogelijkheden. Denk hierbij aan de investeringsaftrek en andere regelingen. De looptijd van Alpha Credit lease is maximaal 72 maanden (6 jaar). Heeft u het laatste maandtermijn betaald dan bent u ook juridisch eigenaar.

Verlaag maandlast door aanbetaling of slottermijn

Vanzelfsprekend hoeft u niet het volledige bedrag van de auto te leasen. Door het doen van een aanbetaling verlaagt u natuurlijk ook de maandlast van de financial lease. Of neem anders een slottermijn op. U kiest er dan voor om een deel van de financial lease niet af te lossen. U betaalt de slottermijn aan het eind van de lease overeenkomst in één keer.

Financial lease en uw bedrijf

Overweegt u om een bedrijfsauto te gaan leasen via Financial Lease Concurrent? Bekijk het auto aanbod op onze website. Heeft u een bedrijfswagen gevonden? Kies uw leaseplan en verstuur de aanvraag. Binnen 1 werkdag krijgt u van ons bericht. Ons bedrijf doet zaken met de volgende leasemaatschappijen: DutchFinance, Hiltermann Lease, FCA Capital Findio voor Auto, Defam, Qander Consumer Finance en Nationale Nederlanden

Financial Lease Concurrent: voor ondernemer en pariculier

Wij helpen graag elke ondernemer en particulier in Nederland aan een passende financiële oplossing voor zijn of haar bedrijfswagen. Auto zakelijk leasen met BKR registratie? Is dit (on)mogelijk? Dit wordt niet standaard afgewezen door onze leasemaatschappijen. Vul het leaseofferte formulier in op onze website.


Heeft u een autobedrijf en op zoek naar een financial lease partner? Neem dan contact op met Financial Lease Concurrent! Ons bedrijf heeft een vegunning bij de AFM.

Financial lease berekenen

Wat kost het leasen van een nieuwe auto u? Maak gebruik van onze lease calculator en u krijgt inzicht van de maandelijkse kosten. De kosten zijn afhankelijk van de waarde van de nieuwe auto, de looptijd, het slottermijn (optioneel) en een eventuele aanbetaling.

Door te leasen bij 'Financial Lease Concurrent' betaalt u gegarandeerd de aller-laagste financial lease maandtermijnen en ontvangt u de voordeligste aanbieding van Nederland. Bereken op onze website wat een auto leasen u kost en vraag direct een leaseofferte aan. Vergelijk onze lease-voorstel gerust met die van andere aanbieders.

Bereken uw lease »


« Terug naar overzicht
Wij zijn bereikbaar op: 0541 - 571 690