Vind een auto om deze privé of zakelijk te leasen voor een vast bedrag per maand!

Taxi Leasen Als ZZP Ondernemer

Een taxi leasen, of het nu een auto of taxi bus is, kan een strategische keuze zijn voor uw ZZP-onderneming. Via onze voordelige taxi lease kunnen wij u de sleutels van een nieuwe of jong gebruikte taxi overhandigen, in ruil voor een vast maandelijks bedrag. Ontdek de route naar groei en uitbreiding zonder het directe liquiditeitsverlies dat gepaard gaat met een grote eenmalige investering, terwijl u tegelijkertijd geniet van de (fiscale) voordelen die een taxi lease auto met zich meebrengt.


De voordelen op een rijtje: waarom taxi leasen?

Het kiezen voor een taxi leasen als ZZP-ondernemer levert u tal van (fiscale) voordelen op. Profiteer van renteaftrek, behoud opgebouwd vermogen binnen uw onderneming, en geniet van taxi leaseplan mogelijkheden zelfs met een negatieve BKR registratie. Het behouden van liquide middelen biedt u als ondernemer de flexibiliteit om in andere aspecten van uw bedrijf te investeren, terwijl uw wagenpark zich uitbreidt en vernieuwt.


Kies voor de voordelen van onze taxi financial lease

Waarom zou u voor een taxi auto via financial lease kiezen? Dit maakt u direct economisch eigenaar van de taxi, zonder direct een grote uitgave te doen. U vermijdt liquiditeitsverlies, kunt de btw terugvorderen of voorfinancieren, en maakt gebruik van de investeringsaftrek. Daarnaast is de rente aftrekbaar. Voor elke taxiondernemer, van ZZP'er tot groot bedrijf, bieden deze voordelen duidelijke mogelijkheden voor groei en stabiliteit.

Lees verder onder de foto
 


Wat betekent onze taxi lease voor uw portemonnee?

Het zakelijk financial leasen van een taxi auto via een leaseplan taxi betekent dat u voor een vast maandbedrag rijdt. De kosten hiervan zijn afhankelijk van factoren als het type en bouwjaar van de auto. Hierbij zijn onderhouds-, verzekerings- en reparatiekosten niet inbegrepen. Dit betekent dat u vrijheid heeft om zelf te bepalen waar u deze diensten afneemt, waardoor u de totale kosten voor het auto leasen taxi-gericht kunt minimaliseren.


Persoonlijk en op maat: samen kijken naar mogelijkheden

Wij, bij Financial Lease Concurrent, kijken met ZZP taxiondernemers naar wat wél mogelijk is. Uw persoonlijke contactpersoon communiceert effectief en direct met u en uw gekozen autodealer. Zelfs als uw aanvraag elders is afgewezen, bijvoorbeeld door een negatieve BKR codering, nemen we uw zakelijke aanvraag voor een taxifinanciering graag in behandeling. Samen vinden we een pad dat uw ZZP onderneming echt verder helpt.


Zonder zorgen de weg op!

Zorg dat uw klanten comfortabel van A naar B vervoerd worden in een door ons gefinancierde taxi. Met onze taxi financial lease mogelijkheden heeft u een brede keuze uit diverse auto’s en bent u niet merkgebonden. Heldere afspraken over aanbetalingen en maandbedragen, geen kilometerbeperking, en de vrijheid om uw taxi te personaliseren met bestickering en een taxibord, zorgen ervoor dat u zonder zorgen uw diensten kunt verlenen.


Op weg met onze voordelige taxi financial lease

Zet vandaag nog de stap naar zorgeloos ondernemen en breid uw taxionderneming uit zonder onnodige financiële druk. Of u nu een startende ZZP'er bent of een gevestigde onderneming runt, onze leasingoplossingen voor taxi's bieden een gestroomlijnde route naar een florerende toekomst. Verken de uiteenlopende mogelijkheden en laat onze taxi financial lease u vandaag nog op weg helpen naar nieuwe zakelijke avonturen! Lees hieronder de veelgestelde vragen welke wij dagelijks ontvangen.Veel gestelde vragen over onze taxi financial lease

Ontdek de antwoorden op veelgestelde vragen die wij dagelijks krijgen van collega-taxichauffeurs hieronder. Heeft u een vraag die hier niet wordt beantwoord? Bel ons op 0541 571690 - we staan voor u klaar om u verder te helpen.


Bieden jullie operational lease taxi aan?

Nee, bij Financial Concurrent bieden wij geen operational lease aan voor taxi's. In plaats daarvan focussen wij ons op het aanbieden van mogelijkheden voor ZZP-ondernemers om een nieuwe of tweedehands auto of taxibus te financieren. Hiermee streven we ernaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen en u flexibele financieringsmogelijkheden te bieden die uw ZZP-onderneming ten goede komen.


Is taxi lease zonder jaarcijfers mogelijk bij jullie mogelijk?

Bij Financial Lease Concurrent is een taxi leasen zonder jaarcijfers zeker mogelijk! Wij zijn toegewijd aan het vinden van oplossingen voor ZZP taxi chauffeurs en denken in mogelijkheden, niet in beperkingen. Wij verkennen diverse financieringsopties en oplossingen om u op weg te helpen, ongeacht uw financiële situatie en zonder de noodzaak van het voorleggen van jaarcijfers.


Is een taxi leasen zonder aanbetaling ook mogelijk?

Leasemaatschappijen kunnen een aanbetaling verwachten bij het financial leasen van een taxi. Deze aanbetaling kan variëren van 5% tot en met 30%, en is mede afhankelijk van het gekozen object en de uitkomst van de creditcheck voor de ZZP ondernemer. Het verstrekken van zoveel mogelijk informatie helpt ons om uw aanvraag zo accuraat mogelijk te beoordelen en de best mogelijke leasevoorwaarden voor u te creëren. Desondanks streven we ernaar om flexibel te zijn en oplossingen te vinden die aan uw financiële behoeften voldoen.


Kan ik een taxi auto leasen zonder rente?

Helaas, het antwoord is nee. Financial lease is een vorm van zakelijke financiering waarbij zowel rente als aflossing van toepassing zijn. Als u op zoek bent naar lease-opties zonder rente, dan is wellicht operational lease voor uw taxi een alternatieve optie om te overwegen. Echter, bij Financial Lease Concurrent bieden wij geen operational lease aan. Wij zijn gespecialiseerd in financial lease oplossingen die u helpen om uw zakelijke mobiliteitsbehoeften te realiseren mét toepassing van rente en aflossing.


Populaire taxi lease auto's

Duik in de wereld van populaire taxi lease auto’s en ontdek hoe Mercedes en Tesla bovenaan de lijst staan, vooral in het segment van het elektrisch taxi leasen. Een belangrijke unique selling point (USP) die wij bij Financial Lease Concurrent bieden, is de mogelijkheid om een taxi te leasen met een BKR-registratie. Zowel de kosten als de flexibiliteit van onze leaseplannen zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van taxi ondernemers.

Bekijk nu onze aantrekkelijke leaseplannen en ontdek hoe u een Mercedes taxi kunt leasen of maak een duurzame keuze met een Tesla taxi lease. Uw ideale taxi wacht op u, en wij staan klaar om u op weg te helpen, zelfs als u geconfronteerd wordt met financiële uitdagingen zoals een negatieve BKR-registratie. Laat ons team van experts u assisteren in het navigeren door de taxi leasen kosten en opties, en vind het plan dat perfect bij uw ZZP-onderneming past.
 


Terug naar overzicht

Wij zijn bereikbaar op: 0541 - 571 690