Auto Leasen Als Startende Ondernemer? Hier Soepele Acceptatie!

11627 x bekeken

Het is lastig als startende ondernemer om een auto te leasen. Vrijwel alle leasemaatschappijen zijn startende ondernemers als klant liever kwijt dan rijk. Dat vinden wij verre van eerlijk. Daarom kunnen alle collega-ondernemers bij ons gewoon een auto leasen. Ook u en het maakt ons niet uit of u een ervaren of startende ondernemer bent.

Waarom kunnen startende ondernemers gewoon bij ons leasen?

Waar een wil is daar is altijd een weg. Wij hebben manieren gevonden waardoor startende ondernemers gewoon bij ons een auto of bedrijfswagen kunnen leasen. Doordat we op een slimme wijze samenwerkingen met partners zijn aangegaan, zijn we in staat om net dat beetje extra's voor onze klanten te doen. Eigenlijk spreken we liever van collega-ondernemers.

StartersLease - Financial Lease Voor Startende Ondernemer

Persoonsgegevens

Bedrijfsgegevens

Algemene vragen

Zonder jaarcijfers gewoon een auto kunnen leasen

Bij Financial Lease Concurrent kan elke ondernemer een auto of bedrijfswagen leasen en daarnaast leaset u ook nog eens goed en hanteren we scherpe rentetarieven. Bij geen enkele andere leasemaatschappij in Nederland leaset u goedkoper dan bij ons. In werkelijkheid bent u bij hen veel duurder uit, ook al doen ze u iets anders geloven. Heeft u bij een concurrent van ons een schijnbaar aantrekkelijk voorstel gekregen? Stuur ons die offerte gerust toe. Wij weten zeker dat we u een nog beter voorstel kunnen doen.

De voordelen van leasen via Financial Lease Concurrent

Het leasen van een auto bij Financial Lease Concurrent heeft voordelen waarvan we de meesten hierboven met u besproken hebben. Zo is onze lease rente voor startende ondernemers de laagste van Nederland! En startende ondernemers hoeven bij ons geen jaarcijfers aan te leveren. We komen in alles onze beloften na. Wat ons daarnaast anders maakt dan andere leasemaatschappijen is dat we graag openheid van zaken geven. Zo mag u gerust weten dat we minder aan u verdienen dan onze concurrenten. Vraag een offerte bij ons aan en u ziet dit terug in uw leasekosten. Overigens mag u na aanvraag al binnen 24 uur die goedkope leaseofferte van ons verwachten. We zijn niet alleen goedkoop, goed en betrouwbaar maar ook houden we ervan om onze klanten snel op hun wenken te bedienen!

 

Financial lease (bedrijfs) auto berekenen

Wat kost het leasen van een nieuwe auto u? Maak gebruik van onze Financial Lease Calculator en u krijgt een indicatie van de maandelijkse kosten. De kosten zijn afhankelijk van de waarde van de nieuwe auto, de looptijd, het slottermijn (optioneel) en een eventuele aanbetaling.

Financial Lease Aanvragen

Financial Lease Zakelijk Aanvragen
Financial Lease Startende Ondernemer
Financial Lease Zonder Cijfers
Financial Lease Privé Aanvragen

Door te leasen bij 'Financial Lease Concurrent' betaalt u gegarandeerd de aller-laagste Financial Lease maandtermijnen en ontvangt u de voordeligste Financial Lease Aanbieding van Nederland. Bereken op onze website wat een auto leasen u kost en vraag direct een Financial Lease Offerte aan. Vergelijk onze lease-offerte gerust met die van andere aanbieders.

 Lease Budget Berekenen »

Wij zijn bereikbaar op: 0541 - 571 690