Auto Leasen Als Startende Ondernemer? Hier Soepele Acceptatie!

9308 x bekeken

Het is lastig als startende ondernemer om een auto te leasen. Vrijwel alle leasemaatschappijen zijn startende ondernemers als klant liever kwijt dan rijk. Dat vinden wij verre van eerlijk. Daarom kunnen alle collega-ondernemers bij ons gewoon een auto leasen. Ook jij en het maakt ons niet uit of je een ervaren of startende ondernemer bent.

Zonder jaarcijfers gewoon een auto kunnen leasen

Bij Dé Financial Lease Concurrent kan elke ondernemer een auto of bedrijfswagen leasen en daarnaast lease je ook nog eens goed en hanteren we scherpe rentetarieven. Bij geen enkele andere leasemaatschappij in Nederland lease je goedkoper dan bij ons. In werkelijkheid ben je bij hen veel duurder uit, ook al doen ze je iets anders geloven. Heb je bij een concurrent van ons een schijnbaar aantrekkelijk voorstel gekregen? Stuur ons die offerte gerust toe. Wij weten zeker dat we jou een nog beter voorstel kunnen doen.
 

Financial Lease Privé  Financial Lease Zakelijk  StartersLease Budget Check  Lease Zelf Samenstellen

Waarom kunnen startende ondernemers gewoon bij ons leasen?

Waar een wil is daar is altijd een weg. Wij hebben manieren gevonden waardoor startende ondernemers gewoon bij ons een auto of bedrijfswagen kunnen leasen. Doordat we op een slimme wijze samenwerkingen met partners zijn aangegaan, zijn we in staat om net dat beetje extra's voor onze klanten te doen. Eigenlijk spreken we liever van collega-ondernemers.

De voordelen van leasen via Dé Financial Lease Concurrent

Het leasen van een auto bij Dé Financial Lease Concurrent heeft voordelen waarvan we de meesten hierboven met je besproken hebben. Zo is onze lease rente voor startende ondernemers de laagste van Nederland! En startende ondernemers hoeven bij ons geen jaarcijfers aan te leveren. We komen in alles onze beloften na. Wat ons daarnaast anders maakt dan andere leasemaatschappijen is dat we graag openheid van zaken geven. Zo mag jij gerust weten dat we minder aan jou verdienen dan onze concurrenten. Vraag een offerte bij ons aan en je ziet dit terug in je leasekosten. Overigens mag je na aanvraag al binnen 24 uur die goedkope leaseofferte van ons verwachten. We zijn niet alleen goedkoop, goed en betrouwbaar maar ook houden we ervan om onze klanten snel op hun wenken te bedienen!

Direct lease offerte aanvragen

Financial Lease Zakelijk  Financial Lease Privé  Leasen Zonder Jaarcijfers  Leasen Zonder Aanbetaling  Financial Lease Btw Meefinancieren  StartersLease Budget
 

Financial lease (bedrijfs) auto berekenen

Wat kost het leasen van een nieuwe auto jou? Maak gebruik van onze Financial Lease Calculator en je krijgt een indicatie van de maandelijkse kosten. De kosten zijn afhankelijk van de waarde van de nieuwe auto, de looptijd, het slottermijn (optioneel) en een eventuele aanbetaling.

Financial Lease Aanvragen

StartersLease ZZP Marge Auto
Zonder Cijfers Btw Auto
Zonder Aanbetaling Zakelijk
Met Slottermijn Privé

Door te leasen bij 'Dé Financial Lease Concurrent' betaal je gegarandeerd de aller-laagste Financial Lease maandtermijnen van Nederland. Bereken op onze website wat een auto leasen je kost en vraag direct een Financial Lease Offerte aan. Vergelijk onze lease-offerte gerust met die van andere aanbieders.

 Lease Budget Berekenen »

Wij zijn bereikbaar op: 0541 - 571 690