Vind een auto om deze privé of zakelijk te leasen voor een vast bedrag per maand!

DutchFinance: Financial Lease & Boetevrij Aflossen!

Met financial lease van DuchFinance wordt u als (startende) ZZP'er of MKB'er direct economisch eigenaar van uw nieuwe (bedrijfs) auto of occasion. Maar dan zonder onnodige aanslag op uw liquiditeitspositie. Als (startende) ZZP'er of MKB ondernemer kiest u zelf de hoogte van de aanbetaling voor uw bedrijfswagen of occasion, de gewenste looptijd van de DutchFinance financial lease vereenkomst en de afschrijving. Vervolgens betaalt u in overzichtelijke maandelijkse termijnen de DutchFinance lease terug. Dat spreidt de kosten voor uw auto en bovendien zijn afschrijving en rente fiscaal aftrekbaar! Maar dat is niet alles.


Wilt u DutchFinance financial lease aanvragen als ondernemer? Vul het DutchFinance lease aanvraagformulier in en ontvang binnen 24 uur - 1 werkdag antwoord!

Dit afgezet ten opzichte van traditionele (zakelijke) financieringen biedt DutchFinance financial lease nog een groot voordeel: U kunt als ondernemer slim gebruik van de toekomstige inruilwaarde van uw bedrijfswagen of personenauto. Door een slotsom of slottermijn in de DutchFinance financial lease overeenkomst op te nemen financiert u als ZZP'er of MKB'er de auto op basis van de werkelijke afschrijvingskosten.

DutchFinance financial lease met een slottermijn

Een slottermijn inbouwen betekent een (forse) daling van de toekomstige maandlasten. Houd er wel rekening mee dat deze slottermijn wel terugbetaald moet worden. U betaalt over de slottermijn, in uw DuchFinance financial lease contract, wel rente maar géén aflossing.

Voordelen DutchFinance financial lease

  • Lage financial lease maandtermijnen
  • Zakelijk autofinanciering speciaal ontwikkeld voor (bedrijfs) auto's
  • De rente staat gedurende de financial lease looptijd vast
  • De financial lease rente is fiscaal aftrekbaar
  • Een vaste looptijd afgestemd op jou auto
  • Slottermijn mogelijk
  • Negatieve BKR codering hoeft géén probleem te zijn
  • DutchFinance financial lease ook mogelijk voor (startende) ondernemers

Financial Lease Concurrent & DutchFinance financial lease

DutchFinance financial lease is een label van Volkswagen Pon Financial Services. Dutch Finance Amnersfoort biedt financiële oplossing aan voor de zakelijke en particuliere klant welke op zoek zijn naar een (zakelijke) autofinanciering. Financial Lease Concurrent heeft een overeenkomst met DutchFinance Volkswagen lease. Andere financial lease partners waar wij mee werken zijn o.a. Hiltermann Lease, Defam, FCA Capital, Qander Consumer Finance, BNP Paribas en Nationale Nederlanden

Zaken doen met Financial Lease Concurrent

Wilt u als (startende) ZZP'er of MKB'er een voordelige financial lease van DutchFinance? Kijk in ons actuele leaseaanbod en vul direct het lease-offerte formulier op onze website in. Heeft u een financial lease met negatieve BKR registratie? Ook dan wil Financial Lease Concurrent graag uw DutchFinance financial lease aanvraag in behandeling nemen. U krijgt binnen 1 werkdag een Financial Lease ZZP/MKB offerte.


Heeft u een autobedrijf? Dan bieden wij u een uniek Lease concept. Bel 0541-571690 en vraag naar Ronald Damhuis. Wij zorgen ervoor dat uw autobedrijf optimaal gevonden wordt op het internet.

 

Financial lease berekenen

Wat kost het leasen van een nieuwe auto u? Maak gebruik van onze lease calculator en u krijgt inzicht van de maandelijkse kosten. De kosten zijn afhankelijk van de waarde van de nieuwe auto, de looptijd, het slottermijn (optioneel) en een eventuele aanbetaling.

Door te leasen bij 'Financial Lease Concurrent' betaalt u gegarandeerd de aller-laagste financial lease maandtermijnen en ontvangt u de voordeligste aanbieding van Nederland. Bereken op onze website wat een auto leasen u kost en vraag direct een leaseofferte aan. Vergelijk onze lease-voorstel gerust met die van andere aanbieders.

Bereken uw lease »


« Terug naar overzicht
Wij zijn bereikbaar op: 0541 - 571 690