Vind een auto om deze privé of zakelijk te leasen voor een vast bedrag per maand!

Bedrijfswagen Leasen? Hier mogelijk zonder jaarcijfers!

Het leasen van een (gebruikte) bedrijfswagen terwijl u geen jaarcijfers kan overleggen is bij vrijwel geen auto leasemaatschappij in Nederland mogelijk. Wij van Financial Lease Concurrent zijn echter de uitzondering daarop! Ondernemers die geen jaarcijfers kunnen aantonen, maar toch een jong gebruikte bedrijfswagen willen leasen, krijgen bij ons een eerlijke kans. Vraag bedrijfswagen lease via onze website aan en vervolgens nemen we uw aanvraag meteen in behandeling. En dat zonder jaarcijfers! Bedrijfswagen leasen zonder jaarcijfers aanvragen?

Wilt u je zeker weten of u een bedrijfwagen occasion kunt leasen? Doe de Lease Check!

De best verkochte bedrijfswagens

Populairste bedrijfswagen occasions  
» Volkswagen Caddy» Volkswagen Transporter
» Ford Transit» Renault Trafic
» Mercedes-Benz Vito» Mercedes-Benz Sprinter
» Opel Vivaro» Volkswagen Crafter
» Peugeot Partner» Renault Master


Financial Lease Concurrent: géén jaarcijfers aantonen

Bedrijfswagen leasen zonder jaarcijfers begint bij Financial Lease Concurrent. Lease uw bedrijfsauto voordelig en slim. Vragen over het leasen van een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen? Bel onder kantooruren naar 0541 571690.

 

Financial lease berekenen

Wat kost het leasen van een nieuwe auto u? Maak gebruik van onze lease calculator en u krijgt inzicht van de maandelijkse kosten. De kosten zijn afhankelijk van de waarde van de nieuwe auto, de looptijd, het slottermijn (optioneel) en een eventuele aanbetaling.

Door te leasen bij 'Financial Lease Concurrent' betaalt u gegarandeerd de aller-laagste financial lease maandtermijnen en ontvangt u de voordeligste aanbieding van Nederland. Bereken op onze website wat een auto leasen u kost en vraag direct een leaseofferte aan. Vergelijk onze lease-voorstel gerust met die van andere aanbieders.

Bereken uw lease »


« Terug naar overzicht
Wij zijn bereikbaar op: 0541 - 571 690