Vind een auto om deze privé of zakelijk te leasen voor een vast bedrag per maand!

Findio: Financial Lease & Autolening

Findio financial lease is geschikt voor de zelfstandig ondernemer in het midden- en kleinbedrijf en de (startende) ZZP'er welke: 

  • Zekerheid van een vaste looptijd willen hebben
  • Zekerheid van een vaste rente willen hebben gedurende de looptijd van de Findio financial lease
  • Een (gebruikte) auto of bedrijfswagen willen aanschaffen


Financial Lease Concurrent is een onafhankelijk financieel platform voor ondernemers en particulieren welke een auto willen financieren! Heeft u vragen of wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op via de mail of bel - onder kantooruren - naar 0541 571690.

Findio financial lease: zakelijk een auto financieren

Bent u als MKB ondernemer of (startende) ZZP'er van plan een (gebruikte) auto of bedrijfswagen te kopen en/of zakelijk te leasen? Heeft u al een bedrijfswagen of personenauto op het oog? Heeft u al een maandelijks budget voor uw toekomstige Findio lease in gedachten? Of bent u zich nog aan het oriënteren en u weet niet waar te beginnen? Of wilt u gewoon eens berekenen wat Findio financial lease kost in de maand? Dan bent u op de website van Financial Lease Concurrent aan het juiste adres!

Findio voor Auto: financiering en zakelijke lease

Het internet staat vol met aanbieders en financieel dienstverleners welke financial lease aanbieden. Eén van zo'n aanbieder is "Findio" met haar label "Findio voor Auto".  "Findio" is een financieringsmaatschappij welke rechtstreeks zaken doet met de klant. Dus zonder tussenkomst van een tussenpersoon. U regelt bij "Findio" of "Findio voor Auto" als ZZP'er of MKB'er  of particulier uw eigen Findio lease of Findio autolening en stelt uw eigen auto financiering samen.

Financial lease van Financial Lease Concurrent

Financial Lease Concurrent is een financieel dienstverlener welke gespecialiseerd is in (zakelijke) autofinanciering(en). Ons bedrijf werkt samen met ongeveer 350+ autobedrijven verspreidt over heel Nederland. Deze samenwerkende autobedrijven plaatsen hun autovoorraad op de website van Financial Lease Concurrent. Heeft u nog geen auto op het oog? Dan bent u als (startende) ondernemer op onze website aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod maar eens. Er staat gegarandeerd een mooie personenauto of bedrijfswagen tussen.

Kenmerken van financial lease

  • U profiteert van een vaste lage rente
  • U profiteert van een vaste looptijd
  • Lager maandtermijn als u gebruikt maakt van een slottermijn
  • Rente en afschrijving zijn fiscaal aftrekbaar
  • U bent economisch eigenaar van de (bedrijfs) auto

Financial Lease Concurrent

Ons bedrijf doet zaken met verschillende financial lease auto leasemaatschappijen in Nederland. Wij gaan voor u aan de slag voor het meeste gunstige financial lease voorstel. Banken en auto leasemaatschappijen waar wij zaken mee doen zijn o.a. DutchFinance Financial Lease, Hiltermann Lease, FCA Capital Nederland, Alpha Credit Nederland, Defam Financieringen, Qander Consumer Finance en Nationale Nederlanden. Bij ons krijgt u advies over uw financial lease of autofinanciering.

Financial Lease Concurrent nodigt u uit om zaken te doen

Wilt u zaken doen met Financial Lease Concurrent? Vul dan ons lease-offerte formulier in of kijk eens of er wellicht een mooie bedrijfsauto tussenstaat. Samen komen we er altijd uit!

 

Financial lease berekenen

Wat kost het leasen van een nieuwe auto u? Maak gebruik van onze lease calculator en u krijgt inzicht van de maandelijkse kosten. De kosten zijn afhankelijk van de waarde van de nieuwe auto, de looptijd, het slottermijn (optioneel) en een eventuele aanbetaling.

Door te leasen bij 'Financial Lease Concurrent' betaalt u gegarandeerd de aller-laagste financial lease maandtermijnen en ontvangt u de voordeligste aanbieding van Nederland. Bereken op onze website wat een auto leasen u kost en vraag direct een leaseofferte aan. Vergelijk onze lease-voorstel gerust met die van andere aanbieders.

Bereken uw lease »


« Terug naar overzicht
Wij zijn bereikbaar op: 0541 - 571 690