Operational Lease En Financial Lease?

643 x bekeken

Wil je graag weten wat het verschil is tussen operational lease en financial lease? Wij kunnen jou over operational lease en financial lease informeren. Bij ons kan je overigens geen operational lease afsluiten (operational lease is duur) maar daarentegen wel financial lease. Bij financial lease ben je altijd meteen de eigenaar van de financial lease auto. Je bent daarom zelf verantwoordelijk voor de onderhoud, de wegenbelasting en de autoverzekering. Alle economische risico's liggen dus bij jou. Dit is bij operational lease anders. Want met deze leasevorm blijft de leasemaatschappij de eigenaar van de auto. Zij zijn dan ook verantwoordelijk voor o.a. de verzekering en het onderhoud. Met onze financial lease ben je direct economisch eigenaar van de auto. Je mag deze daarom activeren op je bedrijfsbalans en kunt profiteren van veel fiscale voordelen! Sowieso zijn wij dé goedkoopste leasemaatschappij van Nederland. Die zekerheid heb je alvast. 

Financial lease of operational lease? Wij helpen je graag om de juiste leasekeuze te maken »

Direct financial lease offerte aanvragen

Financial Lease Zakelijk  Financial Lease Privé  Leasen Zonder Jaarcijfers  Leasen Zonder Aanbetaling  Financial Lease Btw Meefinancieren  Leasen Met Of Zonder Slottermijn  StartersLease Budget Check

 

 

Financial lease (bedrijfs) auto berekenen

Wat kost het leasen van een nieuwe auto u? Maak gebruik van onze Financial Lease Calculator en u krijgt een indicatie van de maandelijkse kosten. De kosten zijn afhankelijk van de waarde van de nieuwe auto, de looptijd, het slottermijn (optioneel) en een eventuele aanbetaling.

Financial Lease Aanvragen

Financial Lease Zakelijk Aanvragen
Financial Lease Startende Ondernemer
Financial Lease Zonder Cijfers
Financial Lease Privé Aanvragen

Door te leasen bij 'Financial Lease Concurrent' betaalt u gegarandeerd de aller-laagste Financial Lease maandtermijnen en ontvangt u de voordeligste Financial Lease Aanbieding van Nederland. Bereken op onze website wat een auto leasen u kost en vraag direct een Financial Lease Offerte aan. Vergelijk onze lease-offerte gerust met die van andere aanbieders.

 Lease Budget Berekenen »

Wij zijn bereikbaar op: 0541 - 571 690