2e Hands Auto Leasen

Sommige ondernemers vragen zich af of ze niet beter een 2e hands auto kunnen kopen in plaats van te leasen. Maar dat is en blijft uiteindelijk puur een persoonlijke keuze. Maar besef je dat je met financial lease in feite ook gewoon een auto koopt? Veel verschil tussen een 2e hands auto kopen of leasen is er niet. Een groot voordeel van een gebruikte auto leasen is echter dat je niet in één keer een groot bedrag hoeft te betalen. Zo blijven de maandelijkse onkosten laag en kan je ervoor kiezen om andere investeringen voorrang te geven. Meer informatie over de voordelen van het leasen van een gebruikte auto vind je hieronder.

Financial Lease Privé  Financial Lease Zakelijk  StartersLease Budget Check  Lease Zelf Samenstellen

2e hands lease auto kopen

Een 2e hands leaseauto kopen scheelt geld. Hoeveel geld je daarmee bespaart, dat hangt o.a. af van de dagwaarde van de auto. In de leasebranche noemt men een gebruikte leaseauto ook wel gewoon een occasion. Een occasion lease zakelijk is bijna altijd voordeliger dan een auto kopen met behulp van een lening van de bank. Om erachter te komen wat in jouw geval voordeliger is, raden we jou aan om gebruik te maken van de leasevergelijker van Dé Financial Lease Concurrent. Een ex-lease auto kopen met eigen spaargeld heeft natuurlijk ook voordelen. Zo zit je nergens aan vast en kan je de auto, na betaling, direct meenemen. Toch kleven er ook nadelen aan het kopen van een tweedehands auto met eigen geld voor ondernemers. 

2e hands auto leasen zonder aanbetaling

Een 2de hands auto leasen zonder aanbetaling is mogelijk bij de meeste leasemaatschappijen. Op Dé Financial Lease Concurrent kan je de tarieven van deze leasemaatschappijen met elkaar vergelijken. Met een aanbetaling verlaag je natuurlijk wel de hoogte van de maandtermijnen. Maar het bedrag dat je zou steken in een aanbetaling kan je net zo goed op een andere manier investeren in je onderneming. Zo kan je, naast het investeren in een auto van de zaak, investeren in jouw bedrijfsvoorraad of in machines, zodat je meer opdrachten kan aannemen. Bij sommige aanbieders van financial lease voor tweedehands personenauto's en bedrijfswagens, is een aanbetaling verplicht voor starters. Bij Dé Financial Lease Concurrent verplichten we echter geen enkele ondernemer om een aanbetaling te doen!

2e hands auto leasen zakelijk

Een tweedehands auto leasen zakelijk, dus op naam van je onderneming? Zakelijk een gebruikte auto leasen biedt jou veel vrijheid! Zo kan je via Dé Financial Lease Concurrent zelf een geschikte auto uitzoeken. Kies voor een personenauto of bedrijfswagen van enkele jaren oud en betaal lage maandtermijnen. Of kies voor een redelijk nieuwe occasion als dat beter past bij jouw financiële situatie. Je kan zelf het aantal maandtermijnen bepalen en eventueel nog een slottermijn inbouwen. Daarmee verlaag je de kosten tijdens de looptijd van de leaseovereenkomst. Ook voor een 2e hands auto geldt dat je hem als investering op de balans kan plaatsen. Mogelijk heb je dan recht op belastingvoordelen voor ondernemers, zoals renteaftrek en investeringsaftrek. Vergelijk op Dé Financial Lease Concurrent alle Nederlandse leasemaatschappijen met elkaar op basis van leasetarieven en voorwaarden. Wij zijn een onafhankelijke vergelijkingssite en tonen jou altijd de goedkoopste financial lease! 

Voordelen tweedehands autolease:

  • Op "Financial Lease Concurrent" het grootste aanbod met de beste occasions van honderden autobedrijven.
  • Een tweedehands auto of bedrijfswagen leasen scheelt veel geld.
  • Met occasion lease ben je meteen eigenaar van de auto. Je maakt dan ook gebruik van fiscale voordelen.
  • Maandelijks betaal je een laag, vast leasetarief. Je hoeft niet in één keer een groot bedrag uit te geven.
  • Je behoudt je liquiditeit en kan blijven ondernemen.
  • Bij Dé Financial Lease Concurrent zijn zowel startende als ervaren ondernemers welkom!

2e hands auto financial lease

Financial lease voor 2de hands auto's is een slimme manier om geld te besparen én toch direct over een goede wagen te beschikken. Lease gaat niet ten koste van je liquiditeit. De kosten blijven daarbij tijdens de looptijd altijd gelijk. En die duidelijkheid kan je als startende zzp'er of ervaren ondernemer wel gebruiken. Naast een auto leasen zakelijk zzp of mkb kan je bij sommige aanbieders ook kiezen voor een 'all-in financiering'. Dat lijkt misschien aantrekkelijk, maar we raden je af om te kiezen voor zakelijk leasen all-in voor een tweedehands wagen. 

Lease occasion

Lease deze week nog een occasion en maak, om veel geld te besparen, gebruik van onze onafhankelijke leasevergelijker. Wij vergelijken gratis alle aanbieders van occasion lease in Nederland voor jou. In de vergelijking brengen we de goedkoopste financial lease voor jou in beeld. Overigens is een occasion leasen met BKR voor ons niet perse een probleem. Occasion lease zonder BKR toetsing is echter niet mogelijk. Net zoals alle andere leasemaatschappijen doen we standaard een BKR check bij elke leaseaanvraag.  

2e Hands auto leasen doe je snel bij Dé Financial Lease Concurrent

Financial Lease Zakelijk  Financial Lease Privé  Leasen Zonder Jaarcijfers  Leasen Zonder Aanbetaling  Financial Lease Btw Meefinancieren  Leasen Met Of Zonder Slottermijn  StartersLease Budget Check 

Autosites in Nederland
Staat je gewenste 2e Hands Auto niet op onze site? Kijk dan op Marktplaats.nl, Autowereld.nl, Autotrack.nl, Handelsprijzen.nl, Autoscout24.nl, Nederlandmobiel.nl, Autotrader.nl, Autokopen.nl, Autodealers.nl, Zoekjebedrijfswagen.nl, Gaspedaal.nl of op een dealersite, kopieer de link van de gewenste 2e hands auto en vul het aanvraagformulier in op onze site. Leaseofferte binnen 1 werkdag.

Financial lease (bedrijfs) auto berekenen

Wat kost het leasen van een nieuwe auto u? Maak gebruik van onze Financial Lease Calculator en u krijgt een indicatie van de maandelijkse kosten. De kosten zijn afhankelijk van de waarde van de nieuwe auto, de looptijd, het slottermijn (optioneel) en een eventuele aanbetaling.

Financial Lease Aanvragen

Financial Lease Zakelijk Aanvragen
Financial Lease Startende Ondernemer
Financial Lease Zonder Cijfers
Financial Lease Privé Aanvragen

Door te leasen bij 'Financial Lease Concurrent' betaalt u gegarandeerd de aller-laagste Financial Lease maandtermijnen en ontvangt u de voordeligste Financial Lease Aanbieding van Nederland. Bereken op onze website wat een auto leasen u kost en vraag direct een Financial Lease Offerte aan. Vergelijk onze lease-offerte gerust met die van andere aanbieders.

 Lease Budget Berekenen »

Wij zijn bereikbaar op: 0541 - 571 690