Succesvol leaseadviseur worden?

Het verkopen van occasions met een financiering en/of financial lease lijkt een heel gemakkelijke zaak. In Nederland zijn maar liefst circa 5.600 autobedrijven (wellicht niet allemaal op het internet) actief met het verkopen van nieuwe als gebruikte occasions voor zowel particulieren als bedrijven, maar slechts een handjevol van deze aanbieders is echt succesvol.

Wij van Het Financieringshuis willen hierom de autobedrijven het nut en het voordeel van internet laten zien. En geloven we dat veel draait om de gebruiksvriendelijkheid en de mogelijkheden van een financiële website.

Veel autobedrijven hebben een simpele website om hun occasion te tentoonstellen met een verkoopprijs. Echter is het markt veranderd en willen particulieren en bedrijven steeds meer maandelijks afbetalen. Dit kan uiteraard d.m.v. een financiering of financial lease maar veel autobedrijven kunnen en mogen dit niet aanbieden. Wij kunnen hier verandering in brengen en kunnen ervoor zorgen dat jij als intermediair succesvoller kan worden met ons concept.

Wij zoeken namelijk intermediairs die gespecialiseerd zijn in financial lease door heel Nederland. Wij bieden jou de mogelijkheid aan om een deel uit te maken van ons succes. Jij als intermediair krijgt de mogelijkheid om je eigen netwerk aan dealers te werven. Wij zullen dan jou als intermediair van de juiste tools voorzien om je dealers te kunnen voorzien van functionele en moderne technieken.

Het uitgangspunt zal dan zijn dat jij als intermediair autobedrijven een financiële website kan aanbieden en hun financiele vraagstukken kan beantwoorden en jij hun hierin kan bemiddelen.

Meld je aan en word ook succesvol businesspartner

Wij bieden autobedrijven en intermediairs de mogelijkheid om deel te nemen aan ons succesvolle online B2B-concept. Als businesspartner ga je met ons een unieke samenwerking aan. Wij zorgen ervoor dat je meer omzet behaald dankzij onze unieke mogelijkheden en tools.

Als businesspartner ontvang jij de juiste online tools om jouw klanten een financiering en/of financial lease aan te bieden. Wij nemen ook direct de aanvragen voor deze financieringen en/of financial lease in behandeling. Dit proces verloopt geheel geautomatiseerd. Wij geven jou en je klanten een optimale dienstverlening waarbij snelheid, acceptatie en service doorslaggevend is voor jouw succes.

 Bekijk de mogelijkheden!

Wij zijn bereikbaar op: 0541 - 571 690