Hyundai Kopen: Tweedehands En Occasions

Een Hyundai kopen en op zoek naar een tweedehands auto of occasion? Het merk is afkomstig uit Zuid-Korea en heeft een stevige positie op zowel de Nederlandse als de Europese markt. Het bedrijf werd pas in 1967 opgericht en laat zich letterlijk vertalen als ‘moderniteit’. Dat valt terug te zien in de innovatieve ontwerpen en de gebruikte technieken. Tegelijkertijd biedt het merk uitgebreide garanties, die ook nog gelden voor jonge tweedehands modellen.

Hyundai is in Zuid-Korea de grootste autofabrikant, waar miljoenen auto’s per jaar van de band rollen. Slechts enkele honderdduizenden auto’s zijn voor de thuismarkt, de rest van de modellen wordt geëxporteerd naar Nederland, de rest van Europa en de rest van de wereld. Op die manier heeft Hyundai kunnen uitgroeien tot een wereldwijd sterk merk.

Sinds 2015 maakt ook Genesis onderdeel uit van Hyundai. Het is het luxemerk van het bedrijf, waarmee dat zich wil richten op klanten die zoeken naar een premium-auto. Het merk volgt daarmee de strategie van Nissan met Infiniti en Toyota met Lexus. Tot nu toe heeft Genesis in Nederland nog geen bekende naam, maar de kans bestaat dat dit de komende jaren zal veranderen.

Geschiedenis van Hyundai

Een Hyundai tweedehands automaat kopen? De geschiedenis daarvan gaat terug tot in 1967. De productie startte al een jaar later, door de Ford Cortina te gaan assembleren. De eerste auto van het merk werd in 1976 gepresenteerd, waardoor daar bijna 10 jaar overheen ging. Het ging om de Hyundai Pony, een model dat nog werd gemaakt met buitenlandse motoren en onderdelen. De eerste Koreaanse motor kwam in 1991 op de markt, wat een doorbraak betekende voor het merk.

De groei ging daarna snel, met name na de overname van Kia Motors in 1998. Hyundai werd eigenaar van dit merk, dat in financiële problemen kwam. Er waren meerdere bedrijven geïnteresseerd, maar Hyundai deed het hoogste bod. Al in 1994 werden er voor het eerst meer dan een miljoen auto’s geproduceerd, terwijl de export in 2003 het aantal van 1 miljoen bereikte. Het merk heeft onder andere in Turkije, India en China fabrieken staan, omdat het belangrijke afzetmarkten zijn.

Sinds 2002 werkt Hyundai nauw samen met de Chinese BAIC Group. Dat is de kwaliteit van de auto’s ten goede gekomen. Recente ontwikkelingen zijn een aantal nieuwe modellen en de uitgebreide garantie van het merk, zoals we die ook kennen van het overgenomen Kia Motors.

i10, i20, Kona en meer

Hyundai produceert een groot aantal modellen, die ook in Nederland steeds meer bestuurders aan weten te spreken. Het gaat bijvoorbeeld om de populaire i10, de i20 en de Kona:

  • Hyundai i10 kopen
    De compacte Hyundai i10 als een tweedehands auto kopen? Compacte occasions voor een scherpe prijs. Het is een kleine auto van het merk, die met name goed geschikt is voor in de stad. Makkelijk te parkeren en gemaakt van degelijke materialen, waardoor ook de gebruikte modellen nog jaren meekunnen.
  • Hyundai i20 kopen
    Een iets groter model is de Hyundai i20. Met meer ruimte in het interieur, terwijl het van buiten nog altijd een compacte occasion is. Een fijne tweedehands auto, die niet veel hoeft te kosten.
  • Hyundai Kona kopen
    De Hyundai Kona is een van de moderne modellen van het merk. Een cross-over van goede kwaliteit, die als occasion of tweedehands auto toch niet veel hoeft te kosten. Ook beschikbaar als de Hyundai Electric, om daarmee klaar te zijn voor de elektrische toekomst.

Meer modellen van Hyundai

Uiteraard produceert Hyundai daarnaast een aantal andere modellen. Denk bijvoorbeeld aan de i30 als 5-deurs, net als in een aantal andere uitvoeringen. Hyundai bouwt de Wagon voor meer ruimte, de Fastback als een sportieve keuze en de N om anderen te snel af te kunnen zijn.

Andere modellen van Hyundai zijn bijvoorbeeld de IONIQ Hybrid en de Plug-in Hybrid, net als de Electric. Verder kunt u kiezen uit de Hyundai Tucson, de Santa Fe en de Nexo. De occasions en tweedehands auto’s daarvan zijn een voordelige keuze voor een degelijke auto, waarin het aan ruimte privé of zakelijk in ieder geval niet zal ontbreken.

Hyundai leasen: privé en zakelijk

Een tweedehands Hyundai of een occasion kopen, maar geen behoefte om daarvoor het volledige bedrag meteen over te maken? Dan is financial lease een uitstekend alternatief. U kunt meteen wegrijden in een van de jonggebruikte auto’s. Voor een Hyundai occasion met automaat of een tweedehands auto die heerlijk comfortabel rijdt. Voor een vast bedrag per maand. Om zakelijk uw werkkapitaal te behouden of privé maandelijks een bedrag voor uw auto te betalen.

Financial lease, eenvoudig aan te vragen zonder dat u jaarcijfers moet overleggen, werkt anders dan operational lease. U zit niet vast aan allerlei verplichtingen van de leasemaatschappij. U betaalt een vast laag bedrag per maand. Daarnaast kunt u gewoon naar de garage bij u in de buurt voor onderhoud en reparaties en sluit u bijvoorbeeld zelf een goedkope autoverzekering af. Zakelijk staat de auto bij financial lease gewoon op de balans, zodat u kunt profiteren van bijvoorbeeld rente-aftrek en investeringsaftrek. U geniet diverse fiscale voordelen, waardoor een tweedehands Hyundai of occasion op basis van lease een interessante keuze kan zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden van financial lease om een tweedehands Hyundai te kopen? Neem contact met ons op, dan kunnen we u zowel voor privé als zakelijke aanschaf aangeven wat de mogelijkheden zijn en waar u van kunt profiteren. U heeft de keuze uit tal van Hyundai occasions met automaat of als handgeschakelde auto. Ontdek de populaire en andere modellen, zodat u daar op uw gemak een keuze uit kunt maken.

Welke Hyundai lease wilt u online aanvragen?

Hyundai Financial Lease  Hyundai StartersLease  Hyundia Autofinanciering

Financial lease (bedrijfs) auto berekenen

Wat kost het leasen van een nieuwe auto u? Maak gebruik van onze Financial Lease Calculator en u krijgt een indicatie van de maandelijkse kosten. De kosten zijn afhankelijk van de waarde van de nieuwe auto, de looptijd, het slottermijn (optioneel) en een eventuele aanbetaling.

Financial Lease Aanvragen

Financial Lease Zakelijk Aanvragen
Financial Lease Startende Ondernemer
Financial Lease Zonder Cijfers
Financial Lease Privé Aanvragen

Door te leasen bij 'Financial Lease Concurrent' betaalt u gegarandeerd de aller-laagste Financial Lease maandtermijnen en ontvangt u de voordeligste Financial Lease Aanbieding van Nederland. Bereken op onze website wat een auto leasen u kost en vraag direct een Financial Lease Offerte aan. Vergelijk onze lease-offerte gerust met die van andere aanbieders.

 Lease Budget Berekenen »

Hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je vragen? Wij helpen je graag verder!

 
Wij zijn bereikbaar op: 0541 - 571 690